Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent od męża po porodzie

Polecane posty

Gość gość
Mój mi dał piękny duży bukiet kwiatów. zaskoczył mnie bo się nie spodziewałam.za moment rodze drugie dziecko i ciekawe co zrobi tym razem

Gość gość
znów niepotrzebne kłótnie. pomijajac symboliczny prezent z dobrej woli faceta to oczywiste jest dla mnie ze nie idzie sie do szpitala z pustymi rekami. bedac ostatnio u kolezanki po operacji nogi zanieslismy jej kwiaty pomarancze i czekolade. po prostu taki zwyczaj ;)

Gość gość
Oczywiste,ze samotne mamusie i konkubiny nic nie dostały . Dlatego sie burzą i szczekają. Moj mąz podarował mi czekoladki , bukiet kwiatów i maskotkę :p

Gość gość
Ja dostałam piękny naszyjnik z białego złota z ametystem i diamencikami. Męża mam wspaniałego, był przy porodzie, wspierał mnie i docenił ból i wysiłek, który musiałam włożyć w wydanie na świat naszego synka. Prezentem sprawił mi radość i cieszyłam się, że o tym pomyślał.

Gość gość
Mi narzeczony przyniósł po porodzie ketonal :) bo na porodówce nie chcieli mi nic dać. Czekoladki i różę,i pierogi ruskie

Gość gość
Heh czytam i śmiać mi się chce... Bo oceniacie mężów innych kobiet po tym czy dał jej prezent czy nie... przyniosl kwiaty i swiecidelka to jest cacy nie dal nic to burak... w głowach sie księżniczkom przerwaca :/ serio... Smutne to jest i tyle... po prostu uważam że nie każdy mężczyzna ma do tego głowę i tyle! Nie trzeba go zaraz od buraków wyzywać :/ Dla mnie większe znaczenie ma fakt ze po 16h w pracy potrafi zająć się jeszcze domem, dzieckiem i przyjechać do mnie do szpitala żeby trochę z nami pobyć i wesprzeć mnie.

Gość ojtammmmmmmmm
Po porodzie dostalam od męża bukiet kwiatow . Tak samo od moich rodzicow i teścia :)

Gość tylkowa
no nie dostałam nic od męża jak urodziłam nasze trojaczki, dzieci dostały maskotki i inne gadżety mąż na avans.pl zamawiał im karuzele i dostał baloniki z napisali chłopiec dziewczynka tyle

Gość gość
Ja dostalam kwiaty od meza i od ojca.