Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zlosliwa,lubie dokuczac innym, mam z tego satysfakcje

Polecane posty

Gość gość

czqasami miewam wyrzuty sumienia ale rzadko. nie robie nic okropnego zeby kogos bardzo zranic czy upokorzyc ale np uwielbiałam meczyc mojego brata zabierajac mu zabawki, patrzec jak placze a potem go sciskac i calowac,bo to takie slodkie bylo teraz juz nie podniecam sie widokiem placzu czy smutku,nie uwazam ze to slodkie-tak bylo tylko w przypadku mojego brata ktory wygladał przeslicznie jak maly aniolek x W pracy slyne z tego,ze robie maslane oczy do kazdego faceta po to zeby mi pomagal, kazdy z nich sie czerwieni,stara mi zaimponowac, mysla chyba, ze mi sie podobaja. chetnie mi pomagaja, a nawet nadskakują. Ci ktorzy przeszli przez to(starsi pracownicy) tylko sie usmiechaja na widok nowych.a ja za kazdym razem mam taka satysfakcje, usmiech mi nie schodzi z ust:p myslalam ze z czasem mi przejdzie ale w zyciu.Normalnie na co dzien tez wykorzystuje rozne sytuacje i jestem zlosliwa. Czy ja sie zmienie? mam juz 22 lata

Gość gość
znam takie to świadczy o braku kultury i niskiej samoocenie

Gość gość
Biedactwo :( ale maja z ciebie ubaw :D

Gość gość
nawet czytać tego nie warto idiotka z ciebie

Gość gość
Jestem facetem i takie słodkie idiotki mnie śmieszą, nie działają na mnie, wole niedostępne kobiety które trzeba zdobywać.

Gość gość
To przykre ale choć myślisz ze jesteś w centrum uwagi..jesteś obiektem drwin i wyzwisk za plecami. napewbo mowia w pracy o tobie ze dobra może na raz ale nikt z toba więcej nie chcialym mieć doczynienia...

Gość gość
no popatrz a mówią że dzisiaj faceci nie chcą zdobywać tych niedostępnych

Gość gość
ale zazdrosc:p owszem plotkuja o mnie baby, mezczyzni tego nie robia;) nie spalam z zadnym i nie zamierzam. po prostu ladnie sie usmiecham i tyle. Niektore tez probuja, ale trzeba jeszcze miec szczescie i byc ladna:p

Gość gość
A poza tym nie o tym temat. podalam 2 przyklady. skupiliscie sie na jednym, to chyba o czyms swiadczy :D

Gość gość
z tego,ze moge komus dokuczyc na rozny sposob. Jak chochlik.