Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy po cichu narzeka na kraj, nikt nie powie glosno co mu nie pasuje

Polecane posty

Gość gość

tak czytam teraz kilka teamtow, wszedzie zbiegaja sie do " bo to wina naszego rzadu" bo to wszystko z naszych podatkow. i smieszy mnie to sranie zalem PO CICHU. kazdy umie tylko psioczyc na forach a zeby wyjsc na ulice i glosno o tym powiedziec, pokazac rzadowi ze to nie przelewki i ze narod sie wkurwia to nie ma nikogo. to po jaka cholere narzekacie? co liczycie ze duda na Kafeterie wejdzie i przeczyta? czy co? nikt glosno nie mowi to rzad robi co chce bo ma NASZE PRZYZWOLENIE w postaci milczenia.

Gość gość
Ja tez tego nie rozumiem. Ale taka mentalnosc Polaczkow. Ukraincy sie wsciekli, zrobili majdan ale rzadu sie pozbyli. Rosja to osobny temat.A my narzekamy ale potulnie wyskakujemy z podatkow i zasuwamy na dwa etaty zeby zylo sie lepiej :) kazdy narzeka, nikt nie ma odwagi czegos zmienic :)

Ja jak zylem w 2012-2014 w polsce to nie narzekalem. Fakt moze ceny duze w porownaniu do zarobkow ale wszystko jest tansze. W uk ostatnio dostalem 20 funtow wychodzi 120zl. Kupilem za to 10 papierosow sovereign, 25g paczke tytoniu i duzy kebab z frytkami i kasa poszla :O

Gość Princessinthesky
Mi nie pasuje w Polsce pogoda i zarobki.

Gość Princessinthesky
I pasibrzuchy w spódnicach potocznie zwani kapłanami.

Gość gość
Wszyscy siedzą cichutko jak mysz pod miotłą a każdy pod nosem narzeka, a zmienić nikt nic nie chce. I mam tu na myśli ze oburzacie się na więziennictwo-ze mordercom wczasy z waszej kieszeni urzadzają, ze ZUS was okrada, ze kosciół to fałsz i obłuda kleru, i mogłabym tak wymieniac do jutra. i narzekacie tak miedzy soba a nic z tym nie robicie. To skoro nic nie robicieto nie narzekajcie bo to idiotyczne, los sie sam za was nie zmieni. Nikt z za granicy nie przyjdzie i wasnie wybawi od niedobrego rzadu a jesli to zrobi to jednoczesnie z was zrobi niewolnikow.

Gość gość
Bo Polakom taki stan rzeczy tak naprawdę odpowiada. Za bardzo lubią narzekać a przecież gdyby coś zmienili na lepsze to co oni by mieli robić? Nic innego nie potrafią jak tylko siedzieć na d***e i narzekać licząc ze samo sie zrobi a mannaz nieba spadnie...na organizowane pochody na kilka tysięcy zdeklarowanych przychodzi 100-200osób. Śmiech na sali. Wiec najwidoczniej ekstra wam w takim kraju w jakim żyjecie a te g****ożale schowajcie se w kieszeń na lepsze traktowanie nie zaslugujecie.

System w jakim zyjemy, rząd ,politycy, manipulacja w mediach i wiekszosci gazet, serwisach, pranie mozgow, wciskanie klamstw, glupota, glupota urzędników, ogorm niepotrzebnych instytucji państwowych, zidiociały system, policja, przekupne sądy, zadrość sąsiedzka, mohery, idiotyczne przepisy, korupcja, korupcja, wyzysk, wyzsysk, niewolnictwo.