Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Adasia i Ali

czy jestem wyrodną matką?

Polecane posty

Gość mama Adasia i Ali

Znajoma dała mi do zrozumienia, że według niej jestem złą matką bo nie pozwalam dzieciom spać z nami w łóżku. Mam 4 letniego synka i córeczkę 9ms, oboje zazwyczaj ładnie śpią nam w nocy, synek odkąd skończył 2,5 roczku spi w swoim pokoiku, córeczkę też mam zamiar w podobnym wieku "wyprowadzić" ale zobaczymy jak to wyjdzie. Dzieci z nami nie śpią, nawet jak mają gorszą noc, co zdarza się dość rzadko, a według koleżanki powinnam je od razu brać do łóżka jak tylko zapłaczą w nocy... córka budzi się 2 razy na karmienie, po co mam ją przyzwyczajać do spania z nami, skoro ładnie śpi w łóżeczku, a i dla mnie to nocne wstawanie na karmienie nie jest uciążliwe. Dobrze robie czy źle?

Gość gość
Moja mała już śpi w swoim pokoju ma 3 miesiące śpi całą noc budzi się prawie codziennie o 7 więc wiem kiedy mam sie obudzic i dac mleko. Nie widze w tym nic złego.

Gość gość
oczywiście, że dobrze robisz, źle, że ktoś takie wątpliwości potrafi Ci zasiać, mimo, że dzieci spokojne i Ty tez pewnie bardziej wyspana

Gość mama Adasia i Ali
Nie no, to moja córa budzi się dwa razy w nocy, więc wolę mieć ją blisko... ale znajoma uważa, że dzieci potrzebują bliskości i powinnam ją brać na karmienie do łóżka... tylko po co?

Gość mama Adasia i Ali
No właśnie też nie wiem czemu tak się tym przejęłam... ona jest takim typem człowieka, że miesza w głowie :/