Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćufa

zaczynam nowe zycie!!

Polecane posty

Gość gośćufa

Postanowolam rozstac sie z chlopakiem,zwiazek bez przyszlosci nudny brak wspolnych zainteresowan.wogole czulam sie jakbym to ja byla facetem a nie on.mam nadzieje ze to juz za mna chociaz eszystko jest na swiezo.nikomu jeszcze nie powiedzialam no ale to nic . Nastepnie zamierzam wtjechac za granice jeszcze nie wiem gdzie ale mam nadzieje ze w tym roku bd juz mieszkala gdzies poza granicami polski i bd pracowaala np w jakies fabryce. I zamierzam scgudnac niby nie wygladam na osobe gruba ale jednak jestem taka przy kosci takze cgce zmienic swoje zycie o 180stopnii. Chcialabym znalesc jakiegos prawdziwego faceta w ktorym sie zakocham ze wzajemnoscia no ale nie mam jakiegos cisnienia. Staram sie stosowac do powiedzenia miej wyj....bane a bd ci dane ;D takze tego... powodzenia zycze sobie i Wam ;D

Gość gość
Duzo ludzi czyta kafeterie.Skąd wiesz czy Twój facet tego nie czyta!

Gość gość
Właśnie ty głupia p**do.

Gość gość
,,Nikomu jeszcze nie powiedziałam"Haha Ale napisałaś już.Ciekawe ile ten post ma wyświetleń!

Gość gośćufa
A niby skad mialby wiedziec glupie pizz...dy? Mnostwo par sie rozchodzi a w dodatku nie wie o moich planach chpciazby o wyjezdzie za granice. Wiec nastepnym razem jak kogos nazwoesz glupia piz..da to sie zastanow 5 razy.

Gość gość
No inteligentna to nie jesteś! Zobacz co ci napisał gość 17:05

Gość gośćufa
Nie powoedzialam nikomu z rodziny. Nie wiem dlaczego tak Cie to rozbawilo.

Gość gość
Autorka jest jak chilli ;) Lubię takie 👄

Gość gośćufa
Wazne ze Ty jestes inteligentny ;)

Gość gość
Swoich tajemnic nie pisałbym na FORUM PUBLICZNYM!

Gość gość
Kurcze, zazdroszczę i jestem całym sercem z Tobą. też mam taki plan. Po co być z kimś kto ma Cie w du/pie. Niczego mi nie brakuje, mam już pare adoratorów, ale wole być sama, wyjechać, poczuć smak życia. Życze Tobie powodzenia i samych miłych chwil :DD

Gość gość
Tajemnice? O tym każdy z bliskich będzie wiedzial :o Zejdźcie frustraci z dziewczyny! Chce szczęścia i dąży do tego!

Gość gośćufa
A co to sa za tajemnice ? Jux wam sie w d****h poprzewracalo. To nie sa tajemjice tylko plan na zyvie. Z reszta nawet gdybym napisala jakas tajemnice to przeciez kto wie kim ja jestem ? Jak sienazywam ile mam lat ? Nikt nie wie moze nawet nie istnieje a wy jaracie sie tym jakbym podala swoje dane pesel miejsce zamieszkania wszystko.

Gość gość
gośćufa zdradź tajemnice i podaj swoje imię, nazwisko, PESEL i adres :classic_cool:

Gość gość
No zdradź nam więcej szczegółów!

Gość gośćufa
Kazimiera Chrzarzcz 23100704682 warszawa wola cwiartki trzy przez 4. Upsss wydalam swoja tajemnice a to pech i to na forum publicznym :/ jestem glupia p**d..a i nie jestem inteligentna. Coz ja teraz poczne ;(?

Gość gośćufa
Kazimiera Chrzarzcz 23100704682 warszawa wola cwiartki trzy przez 4. Upsss wydalam swoja tajemnice a to pech i to na forum publicznym :/ jestem glupia p**d..a i nie jestem inteligentna. Coz ja teraz poczne ;(?

Gość gośćufa

Gość gośćufa

Gość gość
To nie Ty :( Walcz o swoje szczęście, a tych co przegrali swoje... PIER/DOL ;) POWODZENI :)

Gość gośćufa
Dziekuje za mile slowa i wsparcie ;) nigdy nie jest za pozno na zmiany ;) mam nadzieje ze frustraci z kafe tez kiedts zmienia swoje zycie na lepsze przestana przyp********lac sie do innych i przestana walic przed monitoreem I jarac sie tym ze komus pocisna(slabym tekstem);D

Gość gośćufa
Jakbys byl chociaz troszke doswoadczony wiedzibys ze na takich fabrykach bardzo szybko mozna zosta team leaderem czy section leaderem z reszta menagerem tez nie jest prpblem no ale siedzisz non stop na kafe dostajesz pewnie marne grosze za tyranie w polsce ledwo stracza na zycie a co mowoc na jakies imprezy wiec siedzisz przed komputerem by jakos zapelnoc swoj wolny czas .. wypisujesz jakies brednie no ale wiekszosc polakow taka jest niestety zazdroszcza gdy ktos ma lepiej lub chce cos zmienic w swoim zyciu. Z reszta pracowalam na fabryce i tygodniowka wynosila 405 £ takze wiecej jiz twoja miesieczna wyplata.

Gość gość
Ufa masz imię na N? Tylko szczerze :)

Gość gośćufa
Nie mam imienia na N ;)

Gość gość
Eee... szkoda. Tak napisałaś o UK, że pomyślałem przez chwile "to ja będę twoim szczęściem" :p Mimo wszystko po raz drugi POWODZENIA ;)