Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sauronieserce

odezwać się po 2,5 roku

Polecane posty

Poznałam chłopaka 4 lata temu. Spotkałam się z Nim pare razy. Po pierwszym spotkaniu zauroczyliśmy się w sobie. Później trochę się posypało. Podejrzewam ,że częściowo z mojej winy bo powiedziałam mu ,że chcę się spotykać" po koleżeńsku" pomimo, że w tym czasie trochę zawrócił mi w głowie i chciałam czegoś więcej. Wtedy miałam gorszy czas w swoim życiu ,miałam sporo problemów i wiem, że nie nadawałam się wtedy do związku. Po tym jak go poznałam uświadomiłam sobie ,że coś jest u mnie nie tak i zaczęłam pracować nad sobą. 1,5 roku od naszego spotkania napisałam do niego sms ,że chcę się z nim spotkać i pogadać o naszej znajomości. Zgodził się spotkać i pogadać..tyle ,że gdy się z nim spotkałam i go zobaczyłam nogi się pode mną ugieły i nic z tego co sobie zaplanowałam mu nie powiedziałam. Widziałam wtedy ,że On coś do mnie czuje. Chciałam mu powiedzieć ,że nie mogę o Nim zapomnieć i ,że chciałam go poznać bliżej, no ale niestety spotkanie wyglądało tak ,że rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym. Wprawdzie gdy usiedliśmy naprzeciwko siebie to On przez dłuuugą chwilę patrzył na mnie jak wryty co mnie speszyło i nie umiałam później nic sensownego powiedzieć.. Widziałam ,że On trochę udawał, właściwie to ja też bo bałam się okazać jakieś uczucia.Na pożegnanie powiedział mi "pewnie do zobaczenia" i koniec .Wieczorem w przypływie emocji napisałam mu sms, który właściwie świadczył o tym ,że mi nie zależy choć chciałam inaczej..później w niego dłuższych odstępach czasowych napisałam mu sms o spotkaniach on niby chciał ,ale w koncu nic z tego nie wychodziło.. Dużo zmieniło się od tego czasu u mnie ,ale nadal o Nim pamiętam i czasami mam żal do siebie ,że tak to się wszystko poukładało a nie inaczej. Wiem ,że gdybym była tą dziewczyną jaką jestem dzisiaj to wtedy by się to wszystko inaczej poukładało. Z drugiej strony gdyby mu naprawdę zależało to by się domyślił ,że mi na Nim zależy pomimo ,że powiedziałam mu ,że chcę po koleżeńsku.Myślałam ,żeby się z nim skontaktować i powiedzieć mu to co chciałam wtedy ,żeby tego nie dusić w sobie..tylko boję się ,że się skompromituję. Poza tym ostatni raz widzieliśmy się 2,5 lata temu..Nie mam jego nr komórki ,znalazłam jedynie jego adres..tylko ,że nie wiem czy dobry pomysł byłby z pisaniem listu. Może lepiej odpuścić, zapomnieć. Mam 25lat a On 27. Przepraszam z góry za lekko chaotycznie napisany post. Będę wdzięczna za porady.

ech kobieto, zjebałas to równo, w ogólę twoje zachowanie jest nie doopisania, ustaliłaś sobie cos to ty tego niei zrobiłaś, zalezy ci na nim, to mu pwoeidizialas ze nie chcesz z nim być, masakra !!! a jak on miał niby się domyślić o co ci naprawdę chodzi, postawiłaś kawę na lawe i przyjął to jak facet na klatę, a ty oczekiwalas ze sie powinoen w sumie domyslec się że to twoje takie zagranie, masakra kobieto, to nie maciej wróżbita :P Pisz do niego list jak ci jeszcze na nim zależy, może jesteście dla siebie stworzeni, i on też nikogo nie ma bo czeka na kogoś takiego jak ty , nic nie masz do stracenia, zatem bierz długopis, albo w ogóle osobiście się tam przejedź, jeśli list to napisz na końcu ze jeżeli on już tu nie mieszka czy coś to żeby odesłali list z powrotem, ale moim zdaniem to nawet powinnaś się tam sama przejechać osobiście.

ech kobieto, zjebałas to równo, w ogólę twoje zachowanie jest nie doopisania, ustaliłaś sobie cos to ty tego niei zrobiłaś, zalezy ci na nim, to mu pwoeidizialas ze nie chcesz z nim być, masakra !!! a jak on miał niby się domyślić o co ci naprawdę chodzi, postawiłaś kawę na lawe i przyjął to jak facet na klatę, a ty oczekiwalas ze sie powinoen w sumie domyslec się że to twoje takie zagranie, masakra kobieto, to nie maciej wróżbita :P Pisz do niego list jak ci jeszcze na nim zależy, może jesteście dla siebie stworzeni, i on też nikogo nie ma bo czeka na kogoś takiego jak ty , nic nie masz do stracenia, zatem bierz długopis, albo w ogóle osobiście się tam przejedź, jeśli list to napisz na końcu ze jeżeli on już tu nie mieszka czy coś to żeby odesłali list z powrotem, ale moim zdaniem to nawet powinnaś się tam sama przejechać osobiście.

ech kobieto, zjebałas to równo, w ogólę twoje zachowanie jest nie doopisania, ustaliłaś sobie cos to ty tego niei zrobiłaś, zalezy ci na nim, to mu pwoeidizialas ze nie chcesz z nim być, masakra !!! a jak on miał niby się domyślić o co ci naprawdę chodzi, postawiłaś kawę na lawe i przyjął to jak facet na klatę, a ty oczekiwalas ze sie powinoen w sumie domyslec się że to twoje takie zagranie, masakra kobieto, to nie Maciej wróżbita :P Pisz do niego list jak ci jeszcze na nim zależy, może jesteście dla siebie stworzeni, i on też nikogo nie ma bo czeka na kogoś takiego jak ty , nic nie masz do stracenia, zatem bierz długopis, albo w ogóle osobiście się tam przejedź, jeśli list to napisz na końcu ze jeżeli on już tu nie mieszka czy coś to żeby odesłali list z powrotem, ale moim zdaniem to nawet powinnaś się tam sama przejechać osobiście.

sory za ten spam, ale samo sie dodała tyle naraz bo ciągle wyskakiwał mi bląd strony i 'lost connection'