Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZgwałconaDziewczyna

Została zgwałcona przez szwagra...

Polecane posty

Gość ZgwałconaDziewczyna

Kilka dni temu, zostałam zgwałcona oralnie przez męża mojej siostry :( Nie wiem, co robić? Nie wiem, jak i czy jej o tym powiedzieć. Mają dzieci. Jeśli zgłoszę to zdarzenie na policję, będzie cierpieć moja siostra, jako zdradzona i oszukana żona, ale i z całą pewnością, odbije się to na całej naszej rodzinie. Nie wykluczając rozpadu jej małżeństwa, na definitywnym zerwaniu naszych wspólnych kontaktów kończąc. Z drugiej strony, dlaczego sprawca ma nie ponieść konsekwencji swoich czynów???! Dlaczego JA mam zdręczać się myślami, zatajać prawdę i udawać, że wszystko jest OK, kiedy nie jest! Ogromnie źle się z tym czuję. Jestem rozdarta emocjonalnie. Co Wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
szwagier ty k***o:D

Gość gość
na czym polega gwałt oralny bo jakoś sobie tego nie wyobrażam?

Gość ZgwałconaDziewczyna
Na siłę zdarł mi pidżamę i lizał :( Szarpałam się z nim i biłam, ale co zdążył zrobić, "to jego" :-(

Gość gość
Lizał? A Ty go nie kopnęłaś kolanem w czasie gdy lizał? Nie uderzyłaś pięścią? Nie krzyczałaś? Nie zacisnęłaś nóg na jego głowie i nie przydusiłaś?

Gość ZgwałconaDziewczyna
Zdarzenie miało miejsce w nocy. Spałam. Natychmiast, kiedy się zorientowałam, że dzieje się coś nieoczekiwanego, zareagowała, jak wyżej i krzycząc kazałam mu się wynosić!

Gość gość
bylo mu odgrysc na twoim miejscu zglosila bym inaczej poczuje sie bezkarny a swinia jest swinia z czasem morze cie szantazowac bedziesz miala swojego faceta a knur powie albo dajesz albo mu powiem i co bedziesz mu obciagac dalej

Gość yeeebac suki
daj mu anal, to nie zdrada, a może polubisz

Gość gość
Czyli jak zdzierał z Ciebie piżamkę to spałaś i sie nie obudziłaś? I dopiero zorientowałas się i obudziłaś jak zdarł piżamke, dobrał sie do Ciebie i lizał?

Gość gość
A gdy przypadkowo wystrzelił do miski mojego psa, wszystko starannie zlizałam - jak wierna suka.

Gość ZgwałconaDziewczyna
To mój post u góry :(

Gość gość
Przepraszam, że się tak czepiam ale Twoje opowiadanie trochę nie trzyma się kupy. Jak się domyślam, nie masz żadnych sladów charakterystycznych dla gwałtu a więc policja może nic nie zdziałać.

Gość ZgwałconaDziewczyna
Obudziło mnie ściągnięcie pidżamy w dół i jego język w mojej pochwie. Wszystko działo się błyskawicznie. NATYCHMIAST zareagowałam, ale on już językiem był we mnie i ta myśl mnie przeraża!!!!

Gość gość
nawet jak policja nic nie zrobi to twoja siostra zrobi sobie tiki tiki z jego jajek i sakiewkie na drobne z jego torby

Gość gość
Te prowokacje są coraz durniejsze :D:D:D

Gość ZgwałconaDziewczyna
Nie, to nie jest żadna prowokacja. Myślałam, że znajdzie się Ktoś, kto szczerze doradzi, bo sama sobie z tym nie radzę, ale widzę, że powinnam z tym problemem zgłosić się na jakieś forum prawne, nie na kafeterię.

Gość gość
Przygwoździł cie językiem do łóżka i nie mogłaś się bronić, haha :D

Gość ZgwałconaDziewczyna
Widzę, że komentujący, nie znają problemu. Mam nadzieję, że nigdy, żadna z Was, dziewczyny, oraż niczyja partnerka, żona lub córka, nie będzie musiała zmierzyć się na własnej skórze, z tematem, pt. "zostałam zgwałcona" :( Pozdrawiam.

Jeśli zgłoszę to zdarzenie na policję, będzie cierpieć moja siostra, jako zdradzona x już mamy odpowiedź kto jest męczennikiem monogamii - idiotki.

ale widzę, że powinnam z tym problemem zgłosić się na jakieś forum prawne, nie na kafeterię. x ależ dlaczego? na kafeterię najskuteczniej.

Gość gość
Mam nadzieję, że nigdy, żadna z Was, dziewczyny, oraż niczyja partnerka, żona lub córka, nie będzie musiała zmierzyć się na własnej skórze, z tematem, pt. "zostałam zgwałcona" smutas.gif Pozdrawiam. x No nie znamy problemu. Za to znamy ciebie trolu i twoje prowokacje.

Gość gość
Każdego trola i każdą trolicę powinno spotkać to, co sobie wymyślili i napisali na forum.

Gość gość
Ten wątek to jedna z najgłupszych i najśmieszniejszych podpuch jakie tutaj czytałam.

Gość ZgwałconaDziewczyna
Nie jestem trolem. Napisałam, co mnie spotkało. Wydaje Ci się nieprawdopodobne? A jednak naprawdę miało miejsce. Nie chcesz wierzyć, nie musisz. Kiedy ludzie mówią prawdę, szczególnie w tematach 'tabu', odbierani są, jak oszuści, szukający taniego rozgłosu i sensacji. Problem molestowania seksualnego i gwałtów, istnieje na serio. Najmniej zrozumiały jest, kiedy rzeczy dzieją się w rodzinach... Wiele osób nie wierzy, szuka drugiego dna, zemsty, korzyści materialnych, etc... Opisałam swój przypadek. Poprosiła o radę. Ot co.

Kiedy ludzie mówią prawdę, szczególnie w tematach 'tabu', odbierani są, jak oszuści, szukający taniego rozgłosu i sensacji. Problem molestowania seksualnego i gwałtów, istnieje na serio. Najmniej zrozumiały jest, kiedy rzeczy dzieją się w rodzinach... Wiele osób nie wierzy, szuka drugiego dna, zemsty, korzyści materialnych, etc.. x brzmisz b. naturalnie jak na osobę w******ną dopiero co przez szwagra przyjęłam do wiadomości, teraz wypiertalaj. w półszpagatach. na rzęsach.

przeczytałem sam początek i od razu widać że to jakiś troll i jego chore fantazje

takie tematy będę odbierał jako jakaś fantazja trola, sorry, ale w necie o takich rzeczach sie nie piszę, tylko coś się robi!!!

Gość gość
a fajny ten szwagier? ;)

Gość ZgwałconaDziewczyna
Brokeninside87, nie jestem na Twoim forum ;) To Ty weszłaś do mnie i usiłujesz podważyć moją historię. Nie wierzysz, usuń się. Nie zamierzam nikogo przekonywać. Poprosiłam wyłącznie o radę.