Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZgwałconaDziewczyna

Została zgwałcona przez szwagra...

Polecane posty

Gość ZgwałconaDziewczyna
bbbbUUU, w necie o takich rzeczach też się pisze. Jestem tu, bo NIE WIEM, co zrobić.

Gość gość
Odpuść już trolico - debilko. Naprawdę żaden normalny człowiek ci nie wierzy.

Gość ZgwałconaDziewczyna
Ten temat, jest dla mnie bolesny. Dla Was, mocno naciągany, nieprawdziwy. Przykro mi, że tak to odbieracie. Z drugiej strony, trochę się nie dziwię Waszej reakcji, bo gdybym kilkanaście lat temu przeczytała o molestującym szwagrze, to, podobnie, jak WY, uznałabym to za durną prowokację. Dziś, po ostatnich przeżyciach, ostatnie, co mogłoby mi przyjść do głowy, to wydumane historyjki erotyczne z mężem siostry w roli głównej!

Gość gość
Ja mam 2 szwagrów, z którymi NIGDY nie miałam nawet najdrobniejszych przygód erotycznych, mam taka zasadę że NIGDY nie zadaję się z zonatymi facetami, za to odkąd składam jednemu z nich życzenia urodzinowe przez net, namnozyło się insynuacji że cos między nami jest. TYLKO na podstawie corocznych maili z zyczeniami. W chwili obecnej, za takie insynuacje mogę pozywać do sądu, i jesli ktos jest chętny, to z przyjemnością wytrzepię go z kasy. Proszę bardzo.

Gość gość
Sprawa wiąże się także z włamami do mojej skrzynki mailowej. Oj będzie bolało.

Gość gość
ja mam jednego szwagra (mąż siostry ciotecznej) ale on nie z takich :D ...

Gość wszystkoCOchcęMAM
Zgłoś na policję, ja bym się nie zastanawiała

Gość Bydgość
Dziwna sprawa.jeszcze nigdy nie słyszałem o gwałcie przez szwagra

Gość gość
A ja jestem skłonna uwierzyć, może ktoś tu prowokuje, ale że można nie czuć, nie obudzić się w czas - wierzę. Jeżeli byłaby to prawda to od razu w tej sekundzie zrobić raban na cały dom. Nie ważne, co pomyśli siostra, rodzice czy ktokolwiek inny. Zostałaś napadnięta i się bronisz. Nie rozumiem innej reakcji. Policja owszem, ale też tu i teraz. Teraz już po czasie trochę inaczej to wszystko wygląda... ale nie ma tego złego - na pewno nie kryć chorych zapędów ;-(

Gość gość
autorko jak się to kiedyś wyda, a to kwestia czasu, siostra ci nie wybaczy :( zgłoś szwagra!