Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa ma pretensje, ze moja cora do Niej nie przychodzi.

Polecane posty

Gość gość

Ale jak byla mala, to ciagle slyszala jakies nakazy i zakazy.Tesciowa zamiast zająć się corka wolala oglądać serial.Ciagle mowila, tego nie ruszaj, tamtego nie dotykaj i takie tam..a teraz ma jakies ale.Ja uwielbilam spędzać czas u mojej Babci, ale byla dla mnie prawdziwą, kochaną Babcia.

Gość gość
Masz problem? to wez sie za mycie garów a od tesciowej wara,a swojego dzieciorka schowaj sobie za obraz.Nikt nie ma parcia na bawienie twoich dzieci,może własnie woli serial.

Gość gość
Moja Cora ma juz 15 lat

Gość gość
i co z tego ze ma 15 lat

Gość gość
To ze 15 latka nie odwiedza babci to znaczy że ty nie nadajesz sie na wychowywanie dzieci,wnuczka powinna odwiedzaći to nie tylko w dzień emerytury. Tak dziewczytnę wrogo nastawiłaś i tak jest.

Gość gość
Nie trzeba się Nia zajmować.Chodzi o to, ze Cora nie czuje potrzeby przebywania u Babci, bo nie ma z Nią dobrego kontaktu.

Gość gość
Nie odwiedza, bo zle się tam czuje.

Gość gość
Widzę że dzisiaj tesciowe szaleją na kafe. Skoro córka nie chce to nie. Co masz zrobić zmusić? Niech teściowa przyjdzie do was skoro tak jej zależy na kontakcie

Gość gość
Odpowiedziałam na temat i nie jestem tesciową,natomiast uważąm że moja tesciowa to nie osoba która ma zajmować się moimi dziećmi,co nie oznacza że jak nie bedzie sie nimi zajmowac nie będą jej znać. Nie bądzcie zakłamane,przeciez o to chodzi autorce a zakazy i nakazy przez babcue sa wskazane,gorzej gdy rozpieszcza i pozwala na wszystko,wtedy rodzice nie maja autorytetu

Gość gość
ha ha ciekawa jestem czy byłabyś taka zadowolona gdyby miała takie relacje z twoja mamą

Gość gość
Dziecko ma 15 lat nie 5. Takim już nie trzeba się zajmować. Jeżeli kobieta chce żeby ją odwiedziła raczej nie powinna oglądać tv,tylko spędzić z nią czas. To nastolatka. Ona się nudzi.

Gość gość
gość dziś Wnuczka/nastolatka jesli odwiedza babcie to chyba nie po to by babcia ją zabawiała:) bo niby co miałaby z taką pannicą robić? To raczej nastolatka odwiedzając powinna miec coś babci do powiedzenia,wciągnąc ją w tematy które ja ciekawią a babcia z racji doświadczenia coś doradzi ,opowie. Natomiast czytajac pierwszy wpis autorki to nie chodzi o terazniejszość a raczej o zaszłości kiedy wnusia była mała a babcia się nia nie zajmowała.Czytać teksty ze zrozumieniem:):)

Gość gość
gość dziś jak sie nudzi z babcia to nadszedł czas by jej znależć faceta.Te typy tak mają.