Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny kotek

mam prawie 17 lat i jestem bita w domu CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość smutny kotek
Nie jestem złodziejką, po pierwsze, nie biję ludzi a potem im nie zabieram pieniędzy, myślisz że taki sklep dużo na tym straci i nie wykorzystuje swoich pracowników. I jestem pewna że te co piszą że dobrze że jestem bita to kobiety, wiem bo facet nigdy by nie napisał że dobrze że jakaś dziewczyna jest bita tylko by mnie pocieszył. A wy jesteście wredne i zawistne, oczywiście nie wszystkie, tym co mnie pocieszają i dają mi rady bardzo dziękuję. Macie naprawdę dobre serca

Gość gość
Warto też przypomnieć, że są tacy, co nakradli się i zdefraudowali miliony, a nikt ich za to nie bije ani nie karze, przeciwnie, nadal bogacą się na swoich stołkach i wciąż im mało. Cięgi zbierają zawsze ci najsłabsi.

Gość gość
jakbym miała taką córkę to bym cię wystawiła za drzwi i wymieniła zamki

Gość gość
A co mamy ci współczuć złodziejko, narkomanko, głąbie?! Jak dla mnie to dla takich kotków powinno się wprowadzić publiczną karę chłosty, na oczach ludzi. Raz by taki kotek złodziejaszek dostał publicznie z 50 batów nago na oczach całego miasta to by więcej w życiu nic nie ukradła. Z chęcią wykonywała bym takie kary bo jak patrzę na część dzisiejszych nastolatek to się rzygać chce że młoda dziewczyna może się tak prowadzić. PS: Mama ma 100% racji że cie tłucze ćpunko

Gość smutny kotek
Dokładnie tak, zamiast łapać mafiozów to lepiej złapać niegroźną dziewczynę bo wiadomo że ona się bronić nie może. Acha i gdyby ci policjanci byli w porządku to nie zadzwonili by do mojej matki bo ich bardzo o to prosiłam ale tam idą najgorsze mendy, widziałam jak jeden się cieszył jak płakałam, jeszcze mi groził że wezwie jakąś policjantkę żeby mnie pobiła. A do tej co by wymieniła zamki to pewno wspaniałą matką jesteś, jak twoje dziecko popełni jakiś błąd to najlepiej się go pozbyć i wyrzucić na ulicę. Tak?

Gość smutny kotek
Ciebie powinno się wychłostać ty chora babo! Albo zamknąć w psychiatryku

Gość gość
jestes idiotka, powinnas trafic na odwyk albo do innego osrodka zamknietego dla patologicznej mlodziezy. masz dopiero 17 lat a juz marnujesz sobie zycie, za kilka lat bedziesz albo prostytutka albo bezdomna narkomanka.

Gość gość
nie wierzę, że to nie provo, gdyby moje dzieci miały wyrosnąc na takie idiotki to bym się rzuciła z klifu

Gość smutny kotek
No tak, lepiej się zachlać wódą twoim zdaniem co? A poza tym nie ćpam codziennie, już wogule nie będę ale osoba która robi to raz na jakiś czas narkomanem nie jest. To tak jak by powiedzieć że osoba która raz na jakiś czas wypije piwo jest alkoholikiem

Gość gość
Zgadzam się. Ten wpis to prowokocja, gdyż nie mogę uwierzyć, że takie bezmózgi chodzą po tym świecie. Na szczęście za niedługo skończy 18tkę i wkrótce wyląduje w pierdlu, gdzie jest jej miejsce.

Gość smutny kotek
po czym wnioskujesz że jestem idiotką? Uważasz się za kogoś lepszego? Acha i powinnaś się raczej rzucić z tego klifu bo z takiej głupiej matki dzieci raczej mądre nie będą

Gość gość
Idiotko jesteś niepełnoletnia, to jak miał cię wypuuścić, jak widać, że jesteś jakimś małym bandytą. Trzeba powiadomić opiekuna o całym zajściu, takie jest prawo, ale gimbus z dopkami na świadectwie tego nie zrozumie.

Masz 17 lat. Czas najwyższy się poważnie zastanowić nad swoim życiem. I albo je zmienisz i do czegoś dojdziesz, albo skończysz na ulicy, więzieniu czy gdzieś tam jeszcze. Przeczytaj swoje posty. Bo jakoś samokrytyki w nich nie widać.

Gość smutny kotek
Patrz na siebie co robisz, może ty tam trafisz bo ja na pewno nie, widzę dużo jadu w twojej wypowiedzi, pewno zazdrościsz mi że jestem młoda a ty ile masz lat? 40? 50? Chciała byś pewno mieć przed sobą całe życie tak jak ja ale niestety, czasu nie cofniesz.

najgorzej jest wtedy gdy ktoś nie zdaję sobie sprawy, że robi coś źle, i tylko się tłumaczy takimi idiotycznymi argumentami, ukradłaś? ukradłaś, nie da się czegoś prawie ukraśc, tak samo nie da sie być trochę w ciąży, albo się jest, albo nie jest, zakała rodziny z ciebie i tyle, ogarnij się dziewczyno, bo naprawdę już jesteś w d***e, a nie masz dom wszsytkich żal, że jaka to ty dobra, i nikt tego nie widzi bo ty bierzesz narkotyki, a nie pijesz alkoholu, hehe, dobre, idę wciągnać z moimi kumplami kreskę bo zdałam poprawkę, matka powinna mi za to sama kryształki kupić i do tego sztachnąć sie ze mną, ty się ciesz że cie matka po mordzie nie leje, bo to jakaś masakra, ona musi cię aż do takiego poziomiu zaniżać że cie leje po d***e jak 5 letnie dziecko, do kąta cie nie wysyła? kazdy ci tu pisze że robisz źle a ty i tak nie rozumiesz i nie widzisz problemu, zachowujesz się jak Piotruś pan. BRAK SŁÓW po 4 dniach na chate wróciłaś i co? Myślałaś że matka rzuci ci się na szyje i kupi ci jakies nowe ciuchy, bo ty przez 4 dni byłaś gdzieś gdzie nie miała pojęcia co się z tobą dzieje bo ty już taka dorosła. naprawdę nie dziwię się twojej matce że ci bije jak 5 letnie dziecko.

Gość gość
Jeśli to prawda to bardzo ci współczuję. Uważam że matka ma prawo Cię trochę uspokoić. zależy jej na tym byś nie robiła tych złych rzeczy sobie. Boi się o Ciebie . O twoje dalsze życie byś nie zmarnowała go sobie. Bije za świadectwo to w następnym roku popraw się , bije za narkotyki ma rację ! Też bym biła bo to szybka droga do trumny . jesteś jej mała dziewczynka bije bo zależy jej na tobie rozumiesz? Nie rób tych złych rzeczy to zmieni się dla Ciebie zobaczysz. Nie słuchaj też tych świętych krów wyżej. One mają taką patologię , że szkoda gadać a będą Ciebie tu umoralniać. Życzę ci powodzenia. Porozmawiaj z mamą. To Jedyna osoba , która oddała by życie za Ciebie.

człowiek póki nie uzna swojego błędu, błędu nie naprawi. Więc żyj sobie jak chcesz, to jest Twoje życie i Twoje zmartwienie, niestety i zmartwienie Twojej matki. Chcesz być traktowana przez nią jak dorosła? To zachowuj się jak dorosła. I nie warcz tutaj na nas, bo chcemy tylko Ci pomóc, ale jak widać oczekujesz jedynie pomocy w postaci pogłaskania po główce.

Gość gość
Jeśli to prawda to bardzo ci współczuję. Uważam że matka ma prawo Cię trochę uspokoić. zależy jej na tym byś nie robiła tych złych rzeczy sobie. Boi się o Ciebie . O twoje dalsze życie byś nie zmarnowała go sobie. Bije za świadectwo to w następnym roku popraw się , bije za narkotyki ma rację ! Też bym biła bo to szybka droga do trumny . jesteś jej mała dziewczynka bije bo zależy jej na tobie rozumiesz? Nie rób tych złych rzeczy to zmieni się dla Ciebie zobaczysz. Nie słuchaj też tych świętych krów wyżej. One mają taką patologię , że szkoda gadać a będą Ciebie tu umoralniać. Życzę ci powodzenia. Porozmawiaj z mamą. To Jedyna osoba , która oddała by życie za Ciebie.

Gość gość
Osoby 40-50 letnie sa juz przeważnie spełnione - to jest stan, którego póki co nie jestes w stanie rozumieć i rzadko kto chce wracać do tego głupiego wieku, w którym jesteś. Masz przed soba przyszłośc, ale raczej marną - jesli nie zmienisz swojego sposobu myślenia. Najprosciej przecież - żeby nie obrywac byłoby się przyłożyc do nauki, nie cpac i nie kraść, były wakacje, można było pójśc do pracy i zarobić na te drobiazgi, które kradłas. A i matki zaufanie by się poprawiło. Ale oczywiście jesteś za głupia, bo wydaje ci się, że robisz jak wszyscy, wiec to nic złego... nie dość, że gimbaza to jeszcze leming... zobaczysz w dorosłym zyciu, że nawet ci co robia tak jak ty mają inaczej, bo - moga miec znajomości, albo co innego i ty robiąc to co oni wylądujesz w rynsztoku, a oni nie...

Gość gość
Ja bym ci spuszczala wpie/rdol dwa razy dnia (profilaktycznie) i podtapiala w szambie. Matka ma anielska cierpliwosc ,powinna ci oszpecic ryja to bys na d***e siedziala.

Gość smutny kotek
Idioto a nie mógł tego zrobić? Najpierw na mnie się jeden darł że mnie zamkną, wyzywał, straszył że mnie pobiją a potem drugi normalniej już gadał, co mu szkodziło mnie wypuścić, nikt by sie o tym nie dowiedział, zresztą jak matka powiedziała że mi wp******i to jeden się tylko zaśmiał a drugi powiedział że mi się należy. Tak reaguje policja na groźbę pobicia kogoś? Ja się zastanawiam nad swoim życiem cały czas, myślisz że nie chciała bym innego życia, już nawet nie chodzi o to że jestem bita, nie masz pojęcia co mnie w życiu spotyka, myślisz że mam łatwo?

Gość gość
Jakim prawem wymagasz od policji więcej niż od siebie? Ty nie postepujesz zgodnie z prawem i obyczajem, dodatkowo twoja matka przez ciebie siwieje, to dlaczego żdasz, żeby policja zachowała sie fair wobec ciebie? jestes gówniarą i tak zostałas potraktowana... i słusznie. Jednego nie wzieli tylko pod uwagę, że jesteś za głupia, żeby wyciagnąc odpowiednie wnioski.

tylko, że ty sama szukasz sobie takich sytuacji, bo myślisz ze nie robisz nic złego. Sama jesteś sobie winna, a swoją drogą bardzo naiwna, policjant poszedł by ci na rękę za kradzież ? No proszę cie :)

Gość gość
Aha, czyli w sklepie można kraść, tylko w banku nie? To jak ci ktoś podpie/rdoli laptopa to wszystko będzie w porządku? Bo przecież nie ukradł w banku?

Gość gość
Moim zdaniem jesteś typową tzw. "księżniczką" obrażoną na cały Świat. Twoja Matka ma chyba jednak rację, że spuszcza ci regularnie łomot.

Gość gość
Glupi kotku, masz az za łatwo ! Dlatego nie rozumiesz..

nie , u niej jest lepiej, według jej rozumowania ona uważa że kradzież jest dopiero wtedy jak kogoś sie pobije i zabierze coś :P hehe, tekst dnia ! :D

Gość gość
Dopy na świadectwie mówią same za siebie. Tylko idiota może mieć same dopki na świadectwie. Twoja przyszłość jest na roksie.

Gość smutny kotek
Dziękuję za te kilka mądrych wpisów, ja chcę coś zmienić ale ciągle robię to samo, jak zawsze chcę się zmienić to zawsze mnie jakaś koleżanka, koledzy albo chłopak namówi i wpadnę w kłopoty. Co do szkoły to z takich przedmiotów jak matematyka, chemia, fizyka jestem bardzo głupia i dopuszczająca to max moich możliwości ale zgoda z innych mogła bym poprawić. A poza tym to mama mnie już nie kocha od jakiegoś czasu i jej na mnie przestało zależeć, kiedyś było inaczej, też oczywiście dostawałam ale mnie kochała.

Gość gość
Naprawdę bym ci współczuła, gdybym nie wyczuwała prowokacji. Jedna policjantka udaje 17latkę a reszta na nia najeżdża, sprawdzając, jaka będzie reakcja forumowiczów.