Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faszerujecie się tabletkami anty...

Polecane posty

Gość gość

czy nie lepiej dla zdrowia zabezpieczyć się mechanicznie a nie farmakologicznie? Czy Wasi mężczyźni nie szanują Waszych ciał? Mój mąż nigdy nie pozwoliłby mi wziąć do ust tych farmaceutycznych mikstur, na których producenci tylko zbijają kasę a my się trujemy... Dziewczyny zastanówcie się, nie róbcie tego dla faceta!!! (Chyba, że macie wskazania medyczne to ok...) Ale nigdy dla chłopa i z obawy przed dzieckiem... nie warto, niszczycie sobie zdrowie... Wasz partner musi Was szanować! :) Pozdrawiam! :) Dbajcie o siebie!

Gość gość
taa, ty masz męża? chyba konkubenta hihi

Gość gość
Jakie zabezpieczenia mechaniczne polecasz? Bo krążki to hormony.

Gość gość
Hahah... nie nie konkubenta. Męża :) Ale co ma piernik...? ;)

Gość gość
masz konkubenta ;) gucio ma ;* ty piszesz o pierdołach więc i my możemy ;)

Gość gość
Prezerwatywa... po prostu. ;) Krążki - nie nie nie! :) Zresztą róbcie jak chcecie. Ja tylko rzuciłam hasło do przemyślenia. Wasze ciała... wasz wybór

Gość gość
13.01. - to nie są "pierdoły", życiowa sprawa. Ja potwierdzam. Wiem, bo zażywałam tabletki trzy miesiące i byłam hospitalizowana. Po prostu - nie warto :)

Gość gość
no właśnie, nasz wybór a ty nie narzucaj innym swoich poglądów :), i nie deprecjonuj naszych facetów :)

Gość gość
bylas hospitalizowana? a nie pomylilas anty z jakimis dopalaczami? ;)

Gość gość
13.03 - dokładnie! To tylko moja refleksja. Twoje ciało - możesz pchać w niego tyle chemii ile chcesz :)

Gość gość
nie pcham w siebie chemii autoreczko bo juz jestem w ciazy ;) ale to sprawa danej kobiety czy ma ochote brac tabletki czy nie, tobie nic do tego ;) zacznij siebie umoralniac ;)

Gość gość
Ale wy jesteście kąśliwe... nikt Waszych facetów nie deprecjonuje... same się nigdy nie dawajcie deprecjonować... po prostu...

Gość gość
znalazla sie moralizatorka za 5 groszy ;p

Gość gość
sugerujesz ,że nasi faceci nie szanują naszych ciał. Odczep się od innych , żyj jak uwazasz, nie umoralniaj i tyle

Gość gość
Skąd pomysl, ze jak bierze sie tabletki to zaraz DLA faceta? Moj mąż jest przeciwny tabletkom ale ja chce je brać bo po pierwsze nie lubię gumek, a po drugie nie chcę więcej dzieci a zdarzyło sie nam ze gumka pekla, na szczęście w ciążę nie zaszłam ale teraz nie mam do nich zaufania...

Gość gość
Hahah... fajnie, że to było moralizatorskie... miało być refleksyjnie ale widać jesteście przewrażliwione;) doooobra ... nie było tematu...

Gość gość
Bzdury takie, że szkoda słów.

Gość gość
oj autorko, autorko ;* ;* ;*

Gość gość
Znam parę dziewczyn, które to robiły wyłącznie dla partnera, bo on po prostu miał ochotę i jego nie obchodzi cykl... I tak być nie powinno.

Gość gość
Jak Ci szkoda słów to nie komentuj... ;)

Gość gość
A ja popieram autorkę. Ciekawe ilu facetów skusiło by się na codzienne przyjmowanie sztucznych hormonów przez wiele lat.... hahaha

Gość gość
autorko a chodzisz w worku pokutnym czy stroisz się i malujesz, zebys się facetom podobała? No i biegasz w butach na wysokich obcasach, bo noga super wygląda.?Tak chyba nie powinno byc, ubieraj się wygodnie, zdrowo,po prostu dla siebie

Gość gość
hahaha hihiihi

Gość gość
Autorko, masz rację. My z mężem nie zabezpieczamy się w ogóle i nie mamy gromady dzieci. ;) . Tabletki trują, a w gumce nie lubimy. Mąż po prostu wie, kiedy ma wyjść. I w ten sposób już od wielu lat żyjemy i nigdy nie było obawy o wpadkę. Prawdziwy mężczyzna zna swoje ciało i wie kiedy dochodzi - to najlepsza metoda anty. Pozdrawiam! :) .

Gość gość
Kochane! O wygląd warto dbać dla siebie, a nie dla facetów- to jest dodatek:) Tak tego nie należy odbierać. Czyż nie miło spojrzeć w lustro na siebie i się do siebie uśmiechnąć?

Gość gość
oczywiscie ze milo KOCHANA! :D

Gość gość
13.15 - można i tak, ale jeśli ktoś nie ma problemów z prezerwatywą to to najbezpieczniejszy środek dla zdrowia obojga partnerów. :) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę dużo miłości :)

Gość gość
Nie lubię prezerwatyw, a stosunek przerywany to żadna antykoncepcja - poza tym co to za frajda kończyć przed finałem, współczuje takim facetom. Tabletki biorę, czuje się po nich dobrze, nie mam żadnych objawów ubocznych, a przy okazji nie zdycham z bólu jak dostaję okres i nie męczę się z nim tydzień. Same plusy.

Gość gość
gość dziś przebadajcie sie, bo moze jestescie bezplodni. swoja droga super seks, spuszczac sie na na dywan i dochodzic w rekach, extra. ja tera z jestem na prezerwatywach z moim facetem, ale szczerze mowiac to ja wole sex bez prezerwatyw, lubie podczas seksu miec swobode, wkladac, wyjmowac, miziac penisem, pozniej znowu gra wstepna. a nie jak juz wlozy tego kondoma to juz musi dojsc i koniec zabawy. czuje sie swobodniej i mniej sie stresuje jak jestem na tabletkach. wiec branie tabletek to jest moja decyzja a nie narzucanie mi czegos ze strony faceta, a ty myslisz ze wszstkie kobiety biora tabletki, bo ich misie nie lubia w kondomie i zmuszaja je do brania tabsow.

Gość gość
13.23- to świetnie! Tobie służą, rób sobie tylko badania kontrolne z krwi, m.in. D-dimery! :) Pozdro, i nie dąsaj się na inny światopogląd. ;)