Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest do wszystkiego anty.

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam na imię Ania i mam 20 lat, od prawie 3 lat jestem w związku z pewnym chłopakiem rok starszym ode mnie.. Problem w naszym związku wygląda tak że on jest do wszystkiego nastawiony negatywnie, szczególnie do mojej przyjaciółki ,jej chłopaka i również do mojej rodziny. Zabrania mi spotykania się z nimi, zabrania mi jeździć do rodzeństwa i rodziny, gdy zrobię coś wbrew jego woli obraża się, wypomina mi moja przeszłość (jak byłam młodsza i nie znalismy to jak każda nastolatka trochę imprezowalam ze znajomymi oczywiście zawsze z rozsądkiem) i teraz jak tylko chce się spotkać z moja przyjaciółką to zaraz jest że się spijemy i w ogóle, spotykam się z nią w tajemnicy bo on mi nie pozwala, żeby go namówić zebysmy gdzieś razem się wybrali muszę się bardzo na męczyć nie raz też naplakac, on nie chce nigdzie że mną wychodzić ma żadne wesela, chrzciny itp. Jest typowym domatorem a ją nie cierpie siedzieć w domu, on nie ma znajomych i jest mu z tym dobrze i uważa że mi też oni nie są potrzebni bo "we dwoje" jest najlepiej ale ją tak nie potrafię ją jestem osoba towarzyską, wiele razy mówiłam mu że nie chce takiego związku ale on twierdzi że go ranie itp do tego jest okropnie zazdrosny, kocham go tak bardzo mocno ale moja psychika już wysiada.. Co robić?