Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie tak cholernie samotna.. ide po piwo

Polecane posty

Gość gość
cydr jest z jablek :P smaczny bardzo, slodki

Gość gość
Mam w lodowce napilabym sie ale czuje ze cos mnie rozklada i wzielam ibuprom. Pic czy nie poc ale na wieczor? X W sylwestra co 2h brałam ibuprom i nic mi nie było :-P i nie piłam piwa tylko wódkę. Na ulotce było ze nie reaguje z alko

Gość gość
tez stracilam sens zycia.. i tez probowalam stlumic smutek alkoholem hehe i tak jest do dzis

Gość gość
A tak wieczna dolina dajcie sobie z 2 lata kobiety będzie ok

Gość gość
gosc 17:40 i jak sobie z tym radzisz? ja sie boje, ze na glowe dostane czasem jeszcze nie jest tak zle, ale z kims trzeba pogadac, zeby sie nie nabawic jakiejs schizofrenii x szczerze mowiac kiepsko, oprocz rodziny to nie mam nawet do kogo mordy otworzyc. przyjaciolke stracilam, kontakt urwal sie z dnia na dzien, a co za tym idzie, z reszta znajomych tez kontakt nagle zamilkl. stracilam motywacje, ochota na wychodzenie z domu tez przeszla - bo do kogo tu wyjs X Jakbym o sobie czytała. Poza rodziną to właściwie nie ma nikogo z kim mogę porozmawiać... Tyle że ja teoretycznie mam znajomych.. Z 5...jeden tam drugi tam. Mnie smsy nie wystarczają. Chciałabym rozmowy, na żywo. Chciałabym być szczęśliwa.

Gość gość
dziwne, ze tutaj tak wiele osob podobnych do mnie :./ wszyscy na zywo wydaja mi sie bardziej ogarnieci... fajnie by bylo sie poznac, spotkac sie... nie czesto mozna poznac kogos podobnie osamotnionego...

Gość gość
wy baby jesteście głupie, cipki was swędzą a nie potraficie się pierwsze odezwać do faceta :(

Gość gośćp
Jakbym o sobie czytała. Poza rodziną to właściwie nie ma nikogo z kim mogę porozmawiać... Tyle że ja teoretycznie mam znajomych.. Z 5...jeden tam drugi tam. Mnie smsy nie wystarczają. Chciałabym rozmowy, na żywo. Chciałabym być szczęśliwa. x widzisz, ale przynajmniej masz swiadomosc, ze faktycznie kogos masz :) a ja? nie mam doslownie nikogo. DOSLOWNIE. jestem sama jak palec. wszystkie znajomosci pourywane, bez konkretnych przyczyn, do niedawna zylam w swiadomosci ze "w koncu mam ich, mam przyjaciol", a teraz obijam sie z kata w kat trzeci miesiac w ogóle prawie że nie wychodzac z domu. wcale nie oczekuje licznego grona znajomych. chcialabym miec choc jedna, oddana przyjaciolke. ale wiem ze to nie jest takie proste. telefon ze zlosci juz ponad miesiac mam wylaczony, nikt sie nie odzywal to i ja postanowilam zniknac, ciekawe ile osob chcialo sie skontaktowac ze mna przez ten czas. pewnie niewielu... czuje ze przegralam zycie.

Gość gość
odezwalabym sie jakbym miala do kogo, nie martw sie gosciu :P zreszta nie swedzi mi, brak mi interakcji miedzyludzkich, rozmow o p*****lach a nie czulosci od faceta

Gość gość
Przede wszystkim musisz się dogadać sama ze sobą.

Gość gość
18:43 chcesz to moge zostac twoja przyjaciolka, jestem rownie osamotniona :( ktostam jest, ale nikogo nowego nie poznaje, zresztra obecni znajomi nie rozumieja mojej sytuacji, nigdy nie czuli tego co ja, zawsze byli ogarnieci

Gość gośćp
gość dziś a skad jestes? :) ja tez nikogo nowego nie poznaje.. tamci ludzie okazali sie 'zloci' tylko na poczatku, gdy ich potrzebowalam to nagle ich nie bylo.. i tak jest do dzis, gdy moja samotnosc doskwiera mi coraz bardziej.. nie potrafie udawac ze jest OK, smutek mam wymalowany na twarzy, nie da sie ukryc. a co najgorsze samoocena spadla i to drastycznie.

Gość gość
18:52 ja mieszkam niedaleko Poznania :P i tez nigdy nie ma nikogo gdy czuje sie najgorzej jak teraz... Czesto musialam na sile sie usmiechac itp., ludzie i tak wyczuwali sztucznosc takze dalam sobie spokoj... najlepiej by bylo byc ciagle wesola i elokwentna, ale nie umiem...

Gość gość
gość dziś tez nie potrafie dobierac dobrej miny do zlej gry, po prostu tak nie umiem. tak mi smutno gdy widze na miescie grupki znajomych, takich szczesliwych, radosnych.. kiedys az tak bardzo samotnosc mi nie przeszkadzala, wrecz przeciwnie, lubilam domowe zacisze, ale wszystko sie zmienilo, i teraz samotnosc okazuje sie moim najwiekszym koszmarem. mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni :P

Gość gość
nie potrafie udawac ze jest OK, smutek mam wymalowany na twarzy, nie da sie ukryc. a co najgorsze samoocena spadla i to drastycznie. - drastycznie to może spaść ale nie niewymalowana twarz i jak tam?

Gość gość
Dla mnie znalezienie faceta jest łatwiejsze. Gdybym teraz wyszła mogłabym zaliczyc numerek. Ale nie chcę to nie mój styl. Moje koleżanki zaraz po szkole o mnie zapomniały, byłam dobra do odpisania zadania. Ostatnio odezwała się jedna koleżanka z gimnazjum, bardzo się z tego cieszę.

Gość gość
19:06 mysle sobie czesto, ze samotnosc to najwieksze zlo, nie chcialabym sie przyzwyczaic, mam okresy, ze wszystko mam gdzies, ale tez okresy, ze strasznie cierpie i boje sie ze cos sobie zrobie :/ nienawidze tych momentow, dobrze by bylo miec kogos, kto nie mialby na ciebie wyj****e co nie... moi "przyjaciele" maja mnie gdzies, faceci tez, nie obchodzilam ich ja jako osoba... chcialabym miec prawdziwych przyjaciol, z ktorymi stworzylabym wiez, nie mielibysmy na siebie wywalone, bo dzisiaj to ludzie sa dziwni... Jak nie ma z toba rozrywki, jestes markotna to po co z taka spedzac czas itp.

Gość gość
Zapytam się tak: jesteś chłopcem po albo i w gimnazjum, przeklejasz tekst y i "jesteś taka" samotna. stary jest sobota...

Gość gość
19:13 nie jestem zadnym chlopcem a i gimnazjum dawno skoonczylam... nie wiem o co ci chodzi i co z tego ze jest sobota

Gość gość
Otoz to.. Tez mam momenty zalamania, mowie sobie ze mam na wszystko wypieprzone, a tak naprawde tlumie to wszystko w sobie.. teraz o prawdziwa relacje jest trudno, ludzie sa interesowni, falszywi i obludni.. naprawde rzadko jest spotkac osobe o bogatym wnetrzu ktora ceni w czlowieku jego wartosci a nie zawartosc portfela..

Gość gość
Czesto tez mysle, czy ludzie serio sa tacy glupi, czy udaja :( czy udawanie serio takie fajnie, czy oni serio tacy pusci. Czy bydzie podziwianym i "fajnym" jest takie wazne

Gość gość
o już nie oburzaj się jak nie jesteś chłopakiem z gimnazjum to ci blisko zciemniaczu/zciemniaczko. I co a ta samotością? Szukasz koleżanek? Bo jesteś samotna ok i coś więcej? Jak ci się życie układa? Masz 15 lat czy 40? Wiem samotność nie jest wymierna - ale jednak

Gość gość
dziekuje :P ja wczoraj popilam:P

Gość gość
19:27 Ale o co ci chodzi tak naprawde... bo cie nie rozumiem. Jak jestem jakas glupia wedlug ciebie to jasno to napisz. Nic ci nie poradze, ze czuje sie zle. Pisze jak jest...

Gość gość
Bawimy się dalaj - nie nie jesteś głupia jesteś tylko zdezorientowana i nie wiesz do czego służy klawiatura i jaki przekaz można nią nieść

Gość gość
ja to lubie perle na wesoło