Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczeek

sprawy damsko męskie

Polecane posty

Gość cukiereczeek

hej, mam prawie 18 lat i 4 miesiące temu poznałam starszego chłopaka( 24 l.). Od razu coś zaiskrzyło, z nikim innym tak mi się nie rozmawiało, ale po dłuższej rozmowie dowiedziałam się że za kilka dni wyjeżdża za granicę do pracy i wraca dopiero za 3 miesiące, od razu powiedziałam mu że bd czekać na niego. Ale po drodze wszystko się zmieniało.. brak kontaktu sprawił że często się kłóciliśmy o nawet głupie sprawy, postanowiliśmy nawet urwać kontakt na jakiś czas byle tylko nie zepsuć tego do końca. On nie wiedział czego dokładnie chce, a ja byłam nim zauroczona. W tym czasie wydarzyło się coś czego bardzo żałuję.. pocałował mnie chłopak którego znałam od kilku dni ;/ Czuję do siebie wstręt, jak ja mogłam to zrobić.. tydzień temu On wrócił i napisał że chce dalej utrzymywać ze mną kontakt i mam wrażenie, że nie tylko jako przyjaciele. Bardzo bym chciała z nim być, bo wiem że do niego coś czuję. Pomóżcie co mam zrobić..

Gość gość
jeśli nie jesteście razem to ten pocałunek nie był zdradą..no,ale to dziwne,że zależy Ci na jednym a całujesz się z drugim

Gość gość
Spróbuj w dolnej dziurce ich.

Gość cukiereczeek
zależało mi na początku jak się poznaliśmy, a potem tak jak mówiłam były różne kłótnie i nie odzywaliśmy się przez jakiś czas, gdy rozmawialiśmy za każdym razem on twierdził że nic z tego nie bd. wtedy dałam sobie spokój i odpuściłam.. ale on znowu się odezwał czyli wtedy gdy wrócił. a co do tamtego pocałunku to ten chłopak zrobił to z zaskoczenia, nie spodziewałam się bo to był tylko znajomy a teraz zerwałam z nim znajomość.