Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co zamawiać pizze przez tel. jak wiesz ze cie nie stać

Polecane posty

Gość gość

pracuje jako dostawca pizzy i juz sie pogodziłem, ze na napiwkach się nie dorobię i wcale nie oczekuje tego od naszego biednego społeczeństwa ze będzie mi sypać pieniędzmi, ale do k***y nędzy na porządku dziennym jest, że brakuje komuś a to 50 gr, a to 1zł do rachunku i nie rozumiem bo przez tel. każdy klient jest informowany o całkowitym koszcie, na chuj wy liczycie ja sie pytam, że będe wam sponsorowac dokarmianie, nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze to ja biedny dostawca zarabiający marne grosze w c******j pracy musze się później dokładać do waszego rachunku, nie stać was po co zamawiacie żarcie, ugotujcie sobie, napewno wyjdzie taniej i zdrowiej, proste?

Gość gość
Napiwków nie daje, ale zawsze płacę tyle ile się należy :).

Gość gość
ja daje tylko 5zł napiwku dostawcom pizzerii ale innym kurierom już daję wyliczone,bo sporo zamawiam przez internet i czasami są niemili przez co przestałam już o nich dobrze myśleć.

Gość gość
Nigdy pewnie tak nie pracowali to nie wiedza jak to jest, ja zawsze daję napiwki, bo tez kiedyś dorabiałam roznoszeniem pizzy - takich jaj, że ktoś nie miał pełnej kwoty nie było wtedy:( Jak Cię to pocieszy - mój chłopak dostarczał tez pizze w Anglii i tam tez już rzadko kto daje napiwki - najczęsciej klasa cięzko pracująca i studenci (którzy tez pewnie dorabiają w barach i żyja z napiwków), ci z dobrych ulic, z bogatych domów,Polacy, sinolicy dają rzadko.