Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka antylewacka

Homoseksualizm i transseksualizm to choroba!!!!

Polecane posty

gość dziś Penis staje,uwierz mi.Juz kilka razy uprawialem seks z moja dziewczyna,nie jest to moze to ,czego naprawde oczekuje od seksu,ale lepsze i to .A moze jestem bi z wiekszym popedem do mezczyzn? x no chyba jesteś bi, ale ja nie jestem seksuologiem, niewiele pomogę. x gość dziś Sex= gwałt wg swietej Broken x nie udawaj kretynki większej niż jesteś:O to chore ambicje:D

Gość gość
Zgadzam się w pełni z autorką, homoseksualizm to choroba o podłożu psychiczno-genetycznym. Moim zdaniem trzeba ją leczyć i to PRZYMUSOWO!!!!! BEZ DYSKUSJI! Nie chcemy dewiantów w naszym kraju! Chłopak i dziewczyna NORMALNA RODZINA! A pedałów leczyć i KONIEC KROPKA!!!!!!!!

Gość gośćHetero
Kto się nigdy w zyciu nie onanizowal . Niech pierwszy rzuci kamień na geja . przeciez takli onanizm to gorszy jest od kazirodztwa bo wspolzyjesz z jeszcze bliższym krewnym od np. Siostry czy matki . Twoja reka jest bardziej spokrewniona z toba niż z kimkolwiek . To się powinno leczyć . To juz lepiej jak sie wlosy jakiemuś przystojniakowi . Pozdrawiam . Ja Hetero

Gość gośćHetero
Kto się nigdy w zyciu nie onanizowal . Niech pierwszy rzuci kamień na geja . przeciez takli onanizm to gorszy jest od kazirodztwa bo wspolzyjesz z jeszcze bliższym krewnym od np. Siostry czy matki . Twoja reka jest bardziej spokrewniona z toba niż z kimkolwiek . To się powinno leczyć . To juz lepiej jak sie wlosy jakiemuś przystojniakowi . Pozdrawiam . Ja Hetero

Gość gość
Według mnie takie osoby jak "kafeterianka antylewacka" powinny zdechnac :)