Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po takim zachowaniu, nawiązałabyś jeszcze kontakt z tym facetem?

Polecane posty

Gość gość

poznałam go 3 miesiące temu, spotkaliśmy się kilka razy, codziennie telefony ale on się wycofał. Zerwał kontakt. napisałam do niego co się stało, odpisał po jakimś czasie że wyjeżdża i nie może się angażować. Ok przyjęłam to ze spokojem bo nie byłam jakoś bardzo zaangażowana po tych 2 tygodniach znajmości. KOntak się urtwał. Ale on odezwał się do mnie po 3 miesiącach, napisał sma czy go jeszcze pamiętam i co słychać. odpisałam że jestem zaskoczona tym ze się odezwał ale ogolnie to u mnie wszytsko w porządku i spytałam czy u niego również. Nie doczekałam się odpowiedzi do dziś a minęło już 3 dni. Pytanie moje jest takie , czy olać go czy odezwać? Nie rozumiem jego zachowania.

Gość gość
bo faceci to swinie

Gość gość
moja odpowiedz była dość taka oficjalna i zaczynam się zastanawiać czy może to go wystraszyło. Sama nie wiem, nie rozumiem jego zachowania.

Gość gość
ucieszyl sie,ze spotkal taka fajna dziewczyne i zaczal juz dzialac

Gość gość
zaczelas sie angazowac- chlopaka wystraszylo odpowiedzialas oficjalnie- chlopaka wystraszylo czy on aby nie za bardzo strachliwy jest? przed wlasnym cieniem tez sie trzesie?

Gość gość
no właśnie jakiś dziwny jest, nie wiem o co biega. Po co zawraca mi gitarę po 3 miesiącach nie odzywania się, pisze głupiego smsa i nie kontynuuje rozmowy, nie odpisuje? nigdy się z czyms takim nie spotkałam

Nie tłumacz facetów. Miej zawsze cień wyrozumiałości, nie zakładaj najgorszego - że on zawalił, ale też nie tłumacz. Facet ma telefon ale cię znowu olał, nikt nei wie po co dzwonił po 3 miesiącach ale jak widzisz to juz nieistotne dla ciebie.

Gość gość
ale ja wcale nie zaczęłam się angażować a on już zniknął. owszem było fajnie, podobał mi się ale to ale to były tylko 3 spotkania wiec to było raczej badania gruntu. Nie narzucałam się, nie dzowniłam do niego. a on zapadł się pod ziemię, potem odpisał że wyjeżdza i nie chce mi zawracać głowy. przyjęłam to ze spokojem, pogodziam się z tym . a ten teraz wyskakuje jak filip z konopii po 3 miesiącach, ja w szoku ale odpisuję mu na smsa a ten olewa mnie po raz drugi.

Gość gość
fiku miku jednak trochę jest to dla mnie istotne i zastanawiam się po co ta zagrywka była? ja już zapomniałm o nim a ten przypomniał o sobie i znowu zniknął.

Niepotrzebnie przywiązujesz temu taka wagę. W życiu tak jest że nei poznasz motywacji ludzi, nie będziez wiedzieć wszystkiego. Po co tracić czas, energię, humor, na takie zagadki, które do niczego nei prowadzą? Sama napisałaś że to tylko 3 spotkania, zatem nic takiego co warto byłoby rozpamiętywać.

Gość gość
Napisz do niego oczywiscie, raz Cie olal, pozniej przypomnial sobie o Tobie na chwile i znowu Cie olal, ale pewnie pisz i dzwon do niego moze jak poraz trzeci dostaniesz koppa w d**e to zmadrzejesz. Troche szacunku do samej Siebie

Gość gość
wkurza mnie to bo już o nim zapomniałam a on robi sobie jakies jaja ze mnie i przypomina o sobie

Gość gość
zapomniałam ,tyle ze znowu o sobie przypomniał i mam ta rozkminkę

Gość gość
tak nie zachowuje się ktoś komu zalezy

Gość gość
spytaj dlaczego sie nie odzywa

Gość gość
Ale co to da?

Gość gość
ja bym sie wkur.. na takiego

Gość gość
chyba raczej dlaczego sie odzywa :D

Gość gość
bedziesz wiedziala.

Gość gość
No właśnie ja jestem mega WKURWIONA ale z drugeij strony ciekawa o co tu chodzi. Wiem że nie tak zachowuje się ktoś komu zależy, natomiast chciałabym wiedzieć o co takiemu typowi właściwie chodzi.

Gość gość
Przecież to proste. Facet zapoznał Ciebie i jeszcze jakoś inna. Tamta druga była lepsza wiec wolał spotykać się z nią. Tobie napisał o wyjeździe żeby zostawić sobie furtkę. Po 3 miesiącach pokłosie się z tamtą lub zerwał i postanowił napisać i się przypomnieć. Ty odpisałaś ale on pogodził się z tą pierwszą. Byłaś w rezerwie, rezerwa juz prawie była uruchomiona ale okazało się ze nie jest potrzebna. Sam tak często robie. ;) Mogło być tez tak ze zona miała wyjechać na parę dni, on już zadzwonił do Ciebie a żona powiedziała ze jednak nie jedzie. Normalne męskie życie.

Gość gość
to super, faceci to jednak s*******e, brak mi słów na wypowiedz powyżej

Gość gość
gość dziś Przecież to proste. Facet zapoznał Ciebie i jeszcze jakoś inna. Tamta druga była lepsza wiec wolał spotykać się z nią. Tobie napisał o wyjeździe żeby zostawić sobie furtkę. Po 3 miesiącach pokłosie się z tamtą lub zerwał i postanowił napisać i się przypomnieć. Ty odpisałaś ale on pogodził się z tą pierwszą. Byłaś w rezerwie, rezerwa juz prawie była uruchomiona ale okazało się ze nie jest potrzebna. Sam tak często robie. oczko.gif Mogło być tez tak ze zona miała wyjechać na parę dni, on już zadzwonił do Ciebie a żona powiedziała ze jednak nie jedzie. Normalne męskie życie. x MĘSKIE życie?? Chyba życie chłopca. Tez takiego spotkałam, ale zawsze wzbudzał podejrzenia. Sęk w tym, że ogólnie bardzo się lubiliśmy i szkoda mi takiej znajomości.

Gość gość
Oczywiście mógłby Ci szczerze powiedzieć ze jesteś druga w kolejce i jak mu z pierwszą nie wyjdzie to się zgłosi. To byłoby szczere.

Gość gość
aha czyli napisał mi smsa "cześć czy mnie jeszcze pamiętasz, co słychać u ciebie?", ja mu odpisałam i on mi nie odpisał bo pogodził się w ciągu tego czasu z dziewczyną? kupy się to nie trzyma. Mi to bardziej wygląda na jakiś głupi żart

Gość gość
o jezu, znow ty? olej tego faceta :O widzę jednak, że ty chyba nie potrafisz nie myśleć o takim dupku i ps. twoja odpowiedź nie była oficjalna, tylko NORMALNA. oficjalna by była "szanowny panie, jestem wdzięczna za kontakt" itp