Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam jechać do siostry ?

Polecane posty

Gość gość

szwagier miał dość poważny wypadek samochodowy jest w szpitalu zastanawiam sie czy powinnam jechać tylko ja mieszkam w żywcu moja siostra we włądysławowie więc trochę drogi jest a z drugiej strony jakbym niedługo wyjechała to na rano bym była i z jednej strony trochę daleko a z drugiej chciałabym być w takiej sytuacji z siostrą co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość gość
Jechać, wspierać siostrę w takiej sytuacji kilometry nie mają znaczenia :)

Gość gość
trochę się boje bo musiałabym sama jechać autem a samochód też nie jest jakiś super boje sie sama jechać i nie wiem co robić jestem taka rozbita jak nie pojade będe mieć wyrzuty sumienia że zostawiłam siostre samą

Gość gość
a w sumie niepotrzebnie robie takie zamieszanie i zakładam takie durne topiki zdałam sobie teraz sprawe włąśnie się zaczynam pakować trudno co ma być to będzie ja też chciałabym żeby siostra byłą ze mną w takiej sytuacji

Gość gość
W sumie jeżeli dzieli was sporo kilometrów to możesz chociaż zadzwonić i wesprzeć ją w ten sposób :)

Gość gość
już się spakowałam za chwile wyjeżdzam przez telefon już rozmawialiśmy dość długo przed chwilą ale nie mówiłam że jadę bo by sie martwiła a już jej na dziś wystarczy