Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyslalam chłopaka do psycholog

Polecane posty

Gość gość

Bo jest seksoholikiem. Chcialam mu pomóc a psycholog kazał mu zerwac ze mną kontakt bo za bardzo go pociagam fizycznie i to jest warunek terapi. On się jescze zastanawia co ma zrobić. To jakieś chore nie uważacie. Czuje się jakby ktos wyrwał mi serce z klatki

Gość gość
Nie powinnaś się zgadzać na zerwanie kontaktu. Rzadziej wyrażaj zgodę na seks, ale nie zrywaj kontaktu.

Gość gość
A psychologa nie bylo

Gość gość
To jest żałosne czy ten koleś który postawił mu tem warunek wiedział jak ja się z tym będę czula

Gość gość
moze twoj facet powiedzial psychologowi, ze cie nie kocha i jest tylko dla seksu z toba, i stad taka rada

Gość gość
To jest dla Ciebie próba-czy go kochasz tak bardzo, że chcesz jego dobra. Taka prawda, że, jeśli jest uzależniony, to może być konieczne. Może po wyleczeniu wrócicie do siebie. Jeśli to miłość. A, jeśli jest od Ciebie tylko uzależniony, to i dla Ciebie lepiej tego nie ciągnąć. Ograniczenie seksu tu nic nie da.

Gość gość
Żaden psycholog nie postawiłaby takiego warunku.Albo twój chłopak coś kręci albo to psycholog -amator

Gość gość
Tak wam podpowiem, że jak obydwoje jesteście młodzi to nie ma mowy o uzależnieniu od seksu. To że chce cię ciągle z tobą kochać to tylko + dla ciebie, nie mogę sobie wyobrazić jak z takiego powodu można iść do psychologa... Normalny, zdrowy mężczyzna może kopulować nawet do 5 razy dziennie. A ten wprawny nawet i więcej...

Gość gość
On ma 35 lat ja 23