Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igaaaaaa

Moglibyscie byc z kims kogo nie kochacie

Polecane posty

Gość Igaaaaaa

tylko dlatego ze nie chcecie byc sami a ta druga osoba jest w zwas zakochana?

Mogłabym, bo przecież nikt się nie zakochuje od pierwszego wejrzenia: jest jakaś chemia, zainteresowanie, ale nie miłość. Natomiast inną sprawą jest, czy mogłabym być z kimś, do kogo nic nie czuję, jest mi obojętny: odpowiedź brzmi - nie.

Gość gość
przestancie klamac baby. jak facet ma auto i mieszkanie to bedziecie z nim niewazne czy go kochacie.

Gość gość
znam takie pary, ktore sa ze soba aby nie byc samemu, np moj brat, wiem ze kocha swoja byla z ktora spedzil 10 lat, z obecna niby dziewczyna jest moze 2 lata, ale nie dbaja o siebie nawzajem, w domu nie ma nawet wspolnych obiadow, on kupuje sobie jedzenie ona sobie, sa jak lokatorzy, jak sa chorzy to maja w d***e tez siebie nawzajem, masakra, nieraz mu mowilam ze ona nie jest dla niego ale nic nie dociera drugi przyklad to moja znajoma, 39 lat-desperacja z powodu samotnosci, braku rodziny, poznala jakiegos frajera ktory umawia z nia co 2-3 miesiace, traktuje jak s****wo ale ona powiedziala ze on jest maly brzydki gruby ale...ona chce miec dziecko wiec on jest jedynym ktory chociaz troche zwraca na nia uwage, poza tym sam nie ma wziecia, w koncu z nia zamieszkal I teraz maja dziecko, ale kompletnie uczucia nie widac, jedyne co moga powiedziec ze mam dziewczyne, chlopaka I dziecko-dla znajomych, on powiedzial ze zadnego slubu...

Gość gość
Gdyby mi się podobała, była dobra w seksie i można było z nią o czymś pogadać, to czemu nie?

przestancie klamac baby. jak facet ma auto i mieszkanie to bedziecie z nim niewazne czy go kochacie. x ja mam własne auto i własne mieszkanie, na grzyba mi kolejne?

Gość Igaaaaaa
A ja bylam z kims, (nawet nie wiem czy to dobre okreslenie ze z nim bylam) kogo nie kochalam, do kogo nic nie czulam. Tak naprawde nic nas nie laczylo, jedynie jego uparta postawa doprowadzila do tego ze w koncu, ze tak brzydko powiem, uleglam. Myslalam ze milosc przyjdzie z czasem, ze skoro nie pije i mnie nie bije (tak jak moj byly)oraz tak rzekomo kocha, to powinnam dac mu szanse. Po 3 miesiacach na jakiejs imprezie po prostu zaczal zachowywac sie jak pajac i pokazal w moja strone agresje. Wykorzystalam to jako wymowke i zakonczylam zwiazek. Poczulam ulge, nawet nie zdawalam sobie sprawy, jak bardzo przeszkadzala mi jego obecnosc, sposob mowienia, poruszania sie, doslownie wszystko. Nie - milosc nie przyszla z czasem - a wrecz przeciwnie - doszlo do tego ze nie moglam go juz zniesc. Poczulam taka ulge i wolnosc. Teraz czuje sie troszke samotna, ale to samotnosc a nie tesknota za nim, bo takiej we mnie nie ma. Mam wyrzuty sumienia.