Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwadratowy pokój

Długo już a zmian brak

Polecane posty

ja dopiero zaczynam szukać w internecie bo ciężko się zaczyna robić a w realu w mojej okolicy jakiś wiekszych szans na poznanie kogos nie mam ze wzgledu ze niezbyt interesuja mnie dziewczyny w moim wieku gdyz jeszcze "siano" w glowie a na dyskoteki sie nie wybieram jako abstynet ciezko zagadac tymbardziej ze jestem niesmialy :D i duzo za mlodych ludzi ktozy nie mysla o zyciu powaznie tylko jak sie zabawic i tyle ^^

Gość gość
Mam to samo, 3 lata od rozstania i jakoś ciężko mi kogoś poznać, niby dziewczyn wokół w bród, ale jakoś nic z tego nie wychodzi i wiesz co? Doszedłem do wniosku, że ja chyba wcale nie chcę kogoś znaleźć, niby chcę mieć kogoś, ale boję się znów pokochać, aby znów nie przeżywać tego co podczas ostatniego rozstania. Może ty masz ten sam problem, niby chcesz kogoś mieć, ale wcale ci na tym nie zależy aż tak bardzo.

Gość Kwadratowy pokoj
Może poszukaj na forach tematycznych, hobbystycznych? Na dyskotekach-nie wiem jak tam teraz jest. Może się ktoś trafić. Jakas rodzynka.

Gość Kwadratowy pokoj
No pewnie, że rozstania nie należą do rzeczy przyjemnych. Tylko z kazdym n owym związkiem tak na prawdę człowiek nie wie, czy to będzie już na zawsze czy jedynie na jakiś czas. Mam obawy ale jak nie spróbuję to się nie przekonam. Tylko chętnych brak.

na forach powiadasz mzoe i dobry pomysl ale moje gonny sie zmiena zaleznie od pory rolu mooze to dziwne jak na chlopaka ze jak pogoda niewyjsciowa zima jesien to lubie robic na drutach i szydelkowac bo umiem a jak a jak ceiplo to nie ma czasu na takie glupoty bo majsterkowac mozna :DD ale dzieki za rade

Gość gość
Tak, za czasów studenckich trzeba było szalałeć jak to się mówi. Trzeba było jak koleżanki filtrować, bawić się na dyskotekach. Byłoby inaczej. A teraz to możesz się bujać co najwyżej z takimi wykolejeńcami jak ja (którzy też tego samego żałują...).

Gość Kwadratowy pokoj
Czasy studenckie nie wrócą. To zostali sami wykolejency? ;) Doszłam do wniosku, że chyba się poddaje. Trudno. Będę sobie mieszkać sama. Na siłę nie mam zamiaru kogos zmuszać. Albo zmuszać siebie. A internetowe randki-też już mnie zmeczyly. Byl czas kiedy myślałam, że skoro nie bardzo mam gdzie kogo zapoznać (w pracy środowisko sfeminizowane) do szkoły już dawno nie chodzę, to może uda się w Internecie? Niestety nic nie wyszło. Już mnie męczy to szukanie. Źle być samej Ale takie szukanie też nie miało sensu. Wogole zr obiło się jakoś bez sensu.

Gość gość
Twoje dylematy moze wyjasnic tarocistka. Napisz do mojej. Jestem z niej bardzo zadowolona, wrozy emailowo. ;tarocistkasofii@wp.pl

Gość Zuzanna Amelia ææ
ŻabAlka 2015.08.28 no ale jak kraść, to miliony, a jak kochać, to tylko księcia X X X X A jak calowac to tylko Zaby

Gość Kwadratowy pokoj
Właściwie, to jak jest tak jak jest, to niech będzie. Już nie szukam Nie mam siły. Zajmę się innymi rzeczami.