Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Won z Częstochowy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam w Częstochowie i mam dosyć pielgrzymek i nie mówię tego tylko za siebie, ale niemal za całe miasto Nie licząc fanatyków, nawet babcie mocherowe mają was dosyć. Śpiewacie jakieś brednie, syficie, po przejściu każdej pielgrzymki zostaje za nimi syf, klną, dzieci tego słuchają, a kiedy już dojdą do jasnej góry to młodzi się pieprzą w namiotach, zużyte prezerwatywy się ponoszą pod świątynią, starsi ludzie nie potrafią się zachować, krzyczą wszyscy i robią zamęt, to miasto ma was dosyć, cały ruch blokujecie i zachowujecie się tak głośno, że nie można w spokoju książki poczytać. Wstyd, jeśli tak się zachowują wyznawcy Boga, wszędzie puszki po piwie, gumy i prezerwatywy, moglibyście przynajmniej po sobie sprzątać

Gość gość
A są te opłaty od pielgrzymów, czy staneło tylko na propozycjach i dywagacjach

Gość gość
Ja nie mam nic do pielgrzymów ale wkurzyłam się w tym roku bo dziecko poszło w aleje pooglądać jak idą, dałam mu 2 zł żeby sobie kupił frytki, i wrócil zapłakane bo mu pielgrzym te frytki z rąk zabrał

Gość gość
Ja nie mam nic do pielgrzymów ale wkurzyłam się w tym roku bo dziecko poszło w aleje pooglądać jak idą, dałam mu 2 zł żeby sobie kupił frytki, i wrócil zapłakane bo mu pielgrzym te frytki z rąk zabrał X Może był głodny..

Gość gość
I co z tego, że był głodny...dziecku się nie wyrywa jedzenia, gdyby był głodny to by poszedł do księży na Jasnej Górze i poprosił i strawe, pewnie by jej nie dostał, ale lepiej uczciwie prosić niż dziecku małemu zabrać

Gość gość
głodny był bo go PO głodziło a teraz jak będzie rządzić PiS to wszyscy będą najedzeni.

Gość gość
Pan Jarosław nakarmi każdego głodnego.

Gość gość
częstochową rządzi koalicja komuchów z powcami , także nic dziwnego że teraz drżą o władzą , judzą i szczują

Gość gość
Pielgrzymów idące do Częstochowy przechodzą również przez inne miasta i syf zostawiając co nie miała, ciotka przenocowała kilku pielgrzymów, rano drogie perfumy wujka zniknęły z toalety

Gość gość
Moja mama też daje nocleg pielgrzymom, jeszcze się nie nauczyła za każdym razem coś jej kradną