Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gastroskopia a narkoza

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moje pytanie brzmi czy jest tu ktoś kto miał gastroskopie pod narkozą? Chodzi mi o samopoczucie po wybudzeniu bo jutro bede miala gastroskopie pod narkozą i troszke sie boje

Gość gość
Ja miełam gastroskopie ale bez narkozy

Gość gość
Ja nie chce na żywca boje sie

Gość gość
A skad wiesz ze dostaniesz narkoze? Oni niechetnie podaja narkoze.

Gość gość2529
Ja też miałam bez narkozy, KOSZMAR. Miałam też operację pod narkozą i nie ma czego się bać. Naprawdę. Tylko różnie ludzie reagują na narkozę. Większość ludzi znosi ją dobrze a inni mogą przez pierwszy dzień wymiotować.

Gość gość
Dostane narkoze bo to w prywatnej klinice nie na fundusz.

Gość gość
Kobieta mowila ze to nie taka narkozs co do operacji tylko taka zebym usnela

Gość gość
Wypowie sie ktoś?

Gość gość
Narkoza jest niezdrowa. Jeśli można, to lepiej nie brać. Miałem gastro bez narkozy. Przyjemne to-to nie było, ale przeżyłem.

Gość gość
Ja mialam pod narkoza w lipcu tego roku,nic nieculam podczas zabiegu a poznie ponad godzine po niej spalam jak wstalam przez chwile krecilo misie w glowie a pozniej juz calkiem normalnie sie czulam tylko po zabiegu niemoglam 24 godziny autem jezdzic:)

Gość gość
gastroskopia absolutnie nie boli,nawet nie czujesz jak ci wkładają rurkę ,psikną czymś i masz przełknąć ślinę a potem jakąś chwilke lezysz ,absolutnie żadnego bólu,nie potrzeba niezdrowej narkozy,jedyne co nastawić się psychicznie że i już

Gość gość
Ja tabletki przelknac nie moge a co dopiero rurke. Dlatego bez stresu wole pod narkoza. Tylko boje sie wymiotow po narkozie

Gość gość
GREEN - wynajem toalet przenośnych i systemów sanitarnych www.e-wc.pl zdecydowanie najlepsze ceny i duże rabaty

Gość gość
To ja z wczoraj z 21:22. Ja też z takich, co tabletki nie mogą przełknąć i przeżyłem.

Gość gość
Kurcze sama nie wiem czy na żywca wytrzymam to podobno niezbyt przyjemne uczucie

Gość gość
Ja miałam, jeszcze jako nastolatka (nie miałam skończonych 18 więc byłam w dziecięcym szpitalu). Też mi nie chcieli robić, ale się zaparłam, ze inaczej nie dam i koniec i zrobili za darmo. Narkoza trwała dosłownie 10 minut, od razu się wybudziłam, czułam się ok, byłam trochę osłabiona i miałam mniejszy apetyt, ale poza tym wszystko super. Polecam, bez przesady, ze narkoza taka niezdrowa, nie bardziej niż wszelkie inne przyjemnosci życia jak papierosy, których osobiście nie pale, żarcie z fast fooda itp. Ja jestem bardzo wrażliwa na odruch wymiotny i nie dałabym rady.

Gość gość
Dziekuje ;) na taka odpowiedz czekalam ;) gastroskopie mam na 17:30 a już. Sie stresuje