Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iva120

Czy to ciąza?POMOCY!

Polecane posty

Kochane Kobitki:) powiem tak , spoznia okres mi sie 3 tygodnie, dodam ze mam jeszcze nieregularnie wiec to nieraz normalne, ale procz tego czesto jeste zmeczona, senna, nic mi sie nie chce, mam humory swoje bo raz wesola zaraz zla smutna obrazona, co do apetytu mam wahania rowniez, mdłosci czy cos takiego nie mam. boli mnie kręgosłup i jakby jajniki jakby na okres ale nie zapowiada sie na niego, dodam ze od jakiegos czasu jestem tez poddenerwowana z przyczyn osobistych:(, najwazniejsza teraz tez sprawa jest to ze u mnie wspolzycie wyglada w sposob przerywany ,(wiadomo o co chodzi) zdarza sie bez zabezpieczenia, slyszalam rozne mity na temat takiego wspolzycia przerywanego, ale co o tym sadzicie? jest taka szansa? wiem ze mam zrobic test i tylko to da mi odpoowiedz ale poki co czeka mnie egzamin wazny i nie chce psuc sobie humoru:(. czy sa to objawy ktora moga swiadczyc o ciazy?

Gość gość
To po co ci teraz ta wiedza skoro nie chcesz sie upewnic przed egzaminem? Przeciez tutaj i tak ci powiedza ze jest ciaza ze tylko glupi stosuje przerywany itd itp.

Gość gość
nie wiem, ale byc moze tak a byc moze nie. mozesz miec opoznienie ze stresu, albo ciazy. najlepiej zrob test.

wiem , wiem ale chciałam sie dowiedziec co inne dziewczyny sadza na ten temat, moze ktoras była w podobnej sytuacji

Gość gość
napisalam ci ze moze byc ze stresu opozniona miesiaczka, ale ja takie objawy mialam na poczatku ciazy. sennosc, zmeczenie, poddenerwowanie.

Gość gość
Ja na poczatku ciązy byłam bardzo zmeczona, i to zmęczenie trwało tak do połowy 4 miesiaca. Posłychaj nie chcesz sie denerwowac przed egzaminem, chyba bardziej denerwuje taki brak pewnosci, rob test i nawet sie nie zastanawiaj najgorsza jest niepewnosc.

a tez miałas tak ze czułas sie jakbys miała dostac okres? jakies bole w podbrzuszu itd?

chyba jednak zrobie, masz racje jest jeszcze gorzej niz jak zyj w niepewnosci :(,

Gość gość
A bola Cie piersi, pojawiły sie na nich cieniutkie niebieskie zyłki bo u mnie tak bylo na poczatku ciązy?

Gość gość
Jak się ruchoaś bez zabezpieczonej piz.dy do zaciążyłaś

Gość gość
Nie chcialam cie dolowac w pierwszej odpowiedzi ale ja tez mialam takie objawy poczatkow ciazy,potwierdzam zatem powyzsza odpowiedz

Gość gość
Bóle w podbrzuszu to normalne w na poczatku ciazy, powieksza sie macica. Masz jakas wydieline z pochwy?

Gość gość
Ja niestety zaszlam od stosunku przerywanego , który miał miejsce w dzień owulacji. Myślałam że jest mała szansa na to, a tu proszę...objawy miałam identyczne jak na miesiaczke, byłam pewna że lada moment nadejdzie, a tu Kinder niespodzianka:) zrób test bo takie nerwy Ci nie pomogą.

Gość gość
Autorka chyba nam uciekła, a my chcemy pomóc.

wydziela mi sie taki śluz, ni to zolty ni przezroczysty, czasami lekko brązowawy ale tez mnie to myli bo mam nadzerke i nieraz tez mam takie cos

zawsze na okres boli mnie podbrzusze i kręgosłup teraz tez tak mam ale zeby tyle czasu to prawie miesiąc

Gość gość
Mialam identyczne objawy jak mają zazwyczaj kobiety w ciąży. Nawet prawie zemdlalam. Niedobrze mi było strasznie, zawroty głowy itp. No i minęło jak się upały skończyły ;p

moja ciocia mowiła mi ze bedac w ciązy miała okres normalnie i ze sie tak zdarza wiec dopiero pozniej sie wydało:)

własnie jak upały to najgorsze , tylko myli mnie tez bo jestem palaczką nie nałogowa ale jestem , owszem teraz odstawiłam , ale wczesniej palac nic mi nie było a pozniej byo mi nie dobrze i teraz mysle sobie czy to samopoczucie od pogody i tej fajki czy to tak wpływa na mnie bo ta druga sprawa

Gość gość
Nie mogła mieć normalnego okresu! Po prostu mylila plamienie z okresem. Albo dwie macice

dosc ze niedawno zaczełam brac anty, ale musiałam odstawic po paru dniach bo miałam wysypke itd po czym dostałam okres, no a teraz czekam na kolejny ale juz sie nie zabezpieczałam, słyszałam ze taki stosunek to małe prawdopodobienstwo ale jest mozliwosc taka

Gość gość
Ja od tych upałów cierpiałam strasznie. Kiedy się dało zamykalam się w jakimś chlodzie i bylo trochę lepiej.

Gość gość
Przepraszam mozna widdziec ile masz lat?

oj ja tak samo, gdzie sie tylko dało to sie chłodziłam, po prostu ciekło ze mnie z tej duchoty wrecz, tylko lezałam i nic wiecej

Gość gość
Zrob test. 3 tygodnie się spóźnia to nawet teraz wyjdzie wiarygodnie.

Gość gość
20lat i myslalas ze przerywany stosunek jest w miare bezpieczny? No sorry ale to glupota,czasu nie cofniesz teraz juz tylko test dla potwierdzenia tego co juz wiadomo.

Gość gość
Zrob test i napisz co wyszło.