Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaZąbek

Aparat ortodontyczny

Polecane posty

Gość PannaZąbek

Hej. Mieszkam za granicą, ale chciałabym założyć aparat w Polsce. Nie musi to być standardowe i najtańsze rozwiązanie, zależy mi raczej na estetyce i wygodzie - żeby jeździć jak najrzadziej na wizyty. Chętnie poczytam w internecie o różnych rozwiązaniach, ale nie mam nawet żadnego punktu zaczepienia.. Ktoś coś wie o jakichś nietypowych aparatach?

Gość gość
Niby jak chcesz to zrobic? co miesiac trzeba byc na wizycie u ortodonty. Bedziesz latał samolotem co miesiac ? Twój pracodawca sie zgodzi? Lepiej załóż sobie na miejscu, w NHS sa dobrzy dentysci.

Gość gość
Nie mieszkam w Wielkiej Brytanii.

Gość gość
To wstaw sobie w Wlk Brytanie swój kraj, podtrzymuje co napisałem, tępa id/iotko........

Gość gość
Odpisuj id/iotko ........

Gość gość
Polecam Ci http://www.ortodonta-katowice.eu/ ja tam zakladalam swoj i powiem Ci ze to bardzo dobry specjalista w tej dziedzinie. Co do czestoliwosci wizyt to wszystko zalezy od tego jaka masz wade. Na początku jest i troche więcej ale pozniej już naprawdę niewiele więc pomysl o skorzystaniu z jego uslug.

Warto założyć aparat! Zwłaszcza jak ktoś ma kompleksy związane z uśmiechaniem się - ja zdecydowałem się dopiero po 30 ale nie wstydzę się i nie żałuję!

Gość gość
Ja mam taki aparat. :) Zakładałam go w http://dentarama.pl/ . Noszę go już pół roku i przyzwyczaiłam się, nie mam żadnych problemów z mówieniem, jedzeniem, itd. Myślę, że w dobrym gabinecie wszystko Ci wytłumaczą i pomogą dobrać aparat, który będzie dla Ciebie odpowiedni.

Gość gość
Trudno doradzać na forum. Nie wiadomo jaka masz wadę zgryzu, co konkretnie trzeba korygować itp. Jedyne wyjście to konsultacja u dobrego stomatologa. Polecam dr Marię Stenkę. Bardzo fachowa, zna się na swojej robocie!

Gość gość
Na pewno chcesz zakładać aparat w Polsce? Takie dojeżdżanie na wizyty będzie uciążliwe. Ja noszę invisalign i jestem bardzo zadowolona. Ściągam, kiedy chcę, szyny są przeźroczyste, więc wygląda estetycznie. Nosi się super.

Gość graba3
Każdy musi dobrać według własnych potrzeb aparat ortodontyczny. Mnie pomogła Pani dr Iwony Gnach-Olejniczak.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim

Gość kamakakam
Ja właśnie skorzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak. Wyjaśniła mi wszystko i udało się nam dobrać stały aparat ortodontyczny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)