Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska to najszybciej sie rozwijajacy kraj na swiecie

Polecane posty

Gość gość

az miło przejeżdżać przez polske :)

Gość gość
Masz racje polska jest w pierwszej dziesiątce najszybciej rozwijających krajów świata

Gość gość
Dupnijcie się w tą część ciała którą wymyśliliście te idiotyzmy a później dupnijcie się w głupie łby.

Gość gość
To nie są udiotyzmy to prawda wy nie dopuszczacie takich myśli że cokolwiek się rozwija to nie głupoty

Gość gość
Dopiero co wróciłam z USA w USA polske nazywają nowych mocarstwem

Gość gość
W USA w telewizji mówią że polska to tygrys Europy najszybciej się rozwija w UE i polska osiągnęła sukces awansując do krajów bardzo wysoko rozwiniętych i do najbogatszych krajów świata

Gość gość
kto to pisze :D jesteś chory psychicznie ?

Gość gość
Nawet we Włoszech i w Niemczech też zachwycają się tempem polskiego wzrostu gospodarczego i dziwią się czemu Polacy narzekają też tam byłem

Gość gość
To,ze Polska szybko sie rozwija to prawda. JEdnak nie przeklada sie to ani na godna prace ani na godne zarobki.

Gość gość
Niestety żyjemy w państwie polskopodobnym. Kiedyś wolność była naszym towarem eksportowym. Dzisiaj rządzą mafie, służby i loże. Polska to kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym.

Gość gość
Mówią. W italii w usa w niemczech..? Gdzieś jeszcze mówią? Moglibyście też bezmyślnie powtarzać zamiast spojrzeć jak jest naprawdę. W mieście w którym mieszkam jest 120tys mieszkańców i dwie oferty pracy za minimum. W kraku pracuje sie za michę kaszy choć to o wiele mniejsze miasto. Kiedyś spotkałem kolegę który mówił że u nich w mieście pracodawcy się zmówili i w naszym zawodzie nie da sie więcej zarobić... i tu podał wie trzecie moich zarobków choć ja wcale nie zarabiam tyle ile maksymalnie można zarobić. Tamto miasto też jest większe od mojego. Jesteście debile wy rozwojowe tygrysy europy że tak powtarzacie bzdury zaprzeczające rzeczywistości którą na własne oczy widzicie codziennie. Tylko was zabić bo pójdziecie tępe ci/ule do urn i zrobicie krzywdę innym mądrzejszym ludziom których niestety jest mniejszość.