Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Ignorant

Pokój zastępczy dla Panaszalonego

Polecane posty

hoooop.. hoooop.. panieszalony!! nic nie rozumiem. kto ma sie dobrze bawic, skoro pustka wyglada z kazdego kata ;) gdybym zasnela, co jest w tej sytuacji bardzo prawdopodobne, prosze mnie nie budzic ;)

Gość gość
Jest Madzia? Wadera? Eve? Ciekawska?

To mnie zanudz słowem pisanym.. Byle nie pobudzając zmysłów.. A kolega też nudziarz jest?

Gość gość
Pomarańczu dopisz tam do listy Muszkę i Gromowładną :-PMasz obsesję, a to się leczy:-( Za mało seksu >STANOWCZO .Mój czas antenowy się skonczył> Od jutra wzywają obowiązki.Dzięki za towarzystwo. Szalony pamiętaj o zwiedzeniu Wawelu ;-)DOBRANOC 🖐️

i taki to gość .. napieprza gęsiną i tłumaczyć nie chce.. Sadysta. Taki śmieszny ohoho :D Wzbudzasz we mnie tak negatywne uczucia jak nikt inny, spieprzam stąd. :P Załość mnie ogarnia

Cóż.. A teraz i ja pójdę. Bo czymże jest bez słów rozmowa..? Gow/nem.. Udało wam sie mnie zanudzic. Reklamacji nie złożę.. Chyba..

Nie mam zastrzeżeń. Panowie są ekspertami w zanudzaniu do snu. Piątka z minusem za zadanie.

Gość gość
🖐️Towarzystwo chyba zapracowane. Cisza jak makiem zasiał.Niestety wszystko co dobre się kończy i na kolejny dłuższy urlop muszę czekać do zimy 💤 Szalony czekam na rewelacje ze zwiedzania Krakowa i Wawelu ;)Miłego popołudnia 🖐️