Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyszek81

Ile facet powinien zarabiac miesiecznie aby było go stac na dziewczyne?

Polecane posty

Gość zbyszek81

Ile facet powinien zarabiac miesiecznie aby było go stac na dziewczyne?

Gość gość
no ja za mniej niż 10 tys. to nawet nie dam wam szpilek polizać

Gość zbyszek81
zarabiam 3tys zł wiec sobie odpuszcze lepiej byc samemu

Gość gość
Etam!Można mieć 2-3 tysiace i mieć dziewczyne pod warunkiem że ona też pracuje i ze 2 tysiące zarabia!Wy piszecie chyba o utrzymankach :-)

Gość gość
Ale dziewczyne w znaczeniu ze sie kochaciue czy taka tylko do seksu?

Gość zbyszek81
No ja bym chciał taką na dłużej, do wspólnego zycia, ale bez ślubu

Gość gość
Prawie każda bedzie chciała ślub bo spieprzy do innego!

Gość zbyszek81
No własnie tym sie róznimy, ze ja nie uznaje papierka za dowód milosci, powaznym doroslym ludziom nie jest potrzebny

Gość gość
Bez ślubu czyli związek bez zobowiązań. No to trochę kasy musisz mieć. Nie wiem czy masz swoje mieszkanie czy wynajmujesz. Pobodliczeniu opłat, czynszu, jedzenia to ja wiem:/ jakiejś siusiumajtce powinny wystarczyć 2 tyś na czysto. Starszej ze 3-4. Tyś.

Jako część kobieca dodam coś od siebie. Najpierw zadaj sobie pytanie czy chcesz kobietę czy blachare. Jeśli kobietę to przy UCZUCIU spokojnie 200 zł na miesiąc wystarczy. Kobiety lubią czuć się potrzebne, kochane, adorowane przez swojego partnera. A to że ją gdzieś zabierzesz to nie zawsze musi być to restauracja gdzie za wodę i ciastko wielkości palca zapłacisz 150 zł. Można iść na romantyczne spacery we 2 = 0 zł. Planetarium = 25 zł. Kolacja w domu własnej roboty (tak kobiety to doceniają)= 50zł MAX Kino= tu trochę gorzej oko 100zł ale to już wina kin:/ po za tym nie każdy lubi oglądać film wśród płaczących, wydzierających się dzieci , czy pomrukiwania i chrupania innych ludzi. Takich pomysłów jest wiele wystarczy ruszyć głową. A jeśli wolisz blachary... to sam sobie odpowiedziałeś NIE STAĆ Cię tak jak 90% Polaków. Edit: Jak zwykle zapomniałam czegoś dopisać. Ceny jakie podałam są cenami za Ciebie i partnerkę.

Gość zbyszek81
Ok dzieki za odp czyli jednak mnie nie stac

Gość gość
Ty nie szukasz kobiety, tylko sponsorki, bo ci nie starcza na życie, szukasz kobiecego jelenia,który będzie płacił rachunki na pół i nic nie oczekiwał. Facetów, którzy chcą żyć w wiecznym konkubinacie omijam szerokim łukiem.

Gość zbyszek81
Nie szukam sponsorki, ale na slub sie nie zgadzam, za duzo pozniej odkrecania gdyby ona sie rozmysliła

Gość gość
To chodź na cichodajki!Z 3 tysiecy które zarabiasz jak wydasz tysiaka miesięcznie to raz w tygodniu bedziesz mieć bzykanko.I wszyscy będą zadowoleni!

Gość gość
Fajny temat.Smutno mi dzis a tu się można pośmiac :D

Gość gość
Woli konia trzepać a dziewczyny na telefon są!Partnerka też wiecznie nie będzie ci dawać bo albo głowa boli albo trza się postarać!

Gość gość
gość dziś To chodź na cichodajki!Z 3 tysiecy które zarabiasz jak wydasz tysiaka miesięcznie to raz w tygodniu bedziesz mieć bzykanko.I wszyscy będą zadowoleni! x Ja zarabiam 4 tysiące z groszami ale też mnie na dziewczynę nie stać. Jak tylko mówię na portalach randkowych kobietom ile zarabiam to przestają się odzywać. Randki, spotkania kosztują a i nie ważne ile zarabia kobieta bo może nawet zarabiać miliony i tak kobieta nie chce za nic płacić więc im więcej zarabia tym więcej wymaga. A kobieta zawsze wymaga od faceta więcej niż sama ma.

Gość zbyszek81
tysiac złotych to dla mnie za duzo wydawac miesiecznie na to, chce taniej

Gość gość
No to w jeden weekend bedziesz walił konia,drugiego pójdziesz na cichodajke,trzeciego znowu sobie zwalisz,czwartego pójdziesz na cichodajke i w ten sposob zredukujesz opłaty do 500zl miesięcznie.

Gość zbyszek81
No ja chce codziennie tak za 500zł miesiecznie, czy jakaś nastolatka nie bylaby tansza dla mnie?

Gość gość
20-25 latka to 500zł wciągnie jak odkurzacz w jeden dzień :-)

Gość zbyszek81
taa wciagnie..... a co ona mi jest w stanie w tym wieku zaproponowac ze tyle w jeden dzien mam płacic? to nie jest doswiadczona laska

Gość gość
Dla mnie (a jestem ladn a, wyksztalcona, z wlasnym mieszkaniem i pensja 6500 PLN na reke, 28 lat) minimum 12 000-15000 PLN na reke.

Gość gość
No to Zbysiu pozostała ci dziewczyna za 500zł miesięcznie ale która będzie chciała robić to codziennie.A co sądzisz o dmuchanej lalce?Ona zawsze może

Gość zbyszek81
A sa nastolatki jakies tansze, ok moze nie byc codziennie ale 3x w tygodniu , np za doładowanie telefonu lub jakiś gadżet?

Gość gość
No my tu chyba ci nie pomożemy.Pozostała własna graba chyba :-(