Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że Chinki śmierdzą?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy żadnej nie spotkałem ale czytałem opinie ludzi zwiedzających Chiny że one nie dbają o higienę, nie golą miejsc imtymnych, nie wiem ile w tym prawdy... Spotkał ktoś Chinkę lub zna i może to zweryfikować?

Gość gość
To jak, jest ktoś obeznany w tym temacie?

Gość gość
Nie wiem, ale wiem ze faceci narzekają na higiene Polek, niedogolone włosy pod pachami, smierdzi im śledziem z pochwy, nie uzywają antykoncepci i pozwalają wkladac bez gumy, syf straszny.

Gość gość
ja na Polki nie narzekam, raz spotkałem taką trochę brudaske ale to bylo w pociągu w toalecie (pociąg Rzeszów - Kołobrzeg) :) a co do Chinek to zalatują sosem sojowym :)

Gość gość
Z niegoleniem miejsc intymnych to prawda. I nie jest to związane z dbaniem o siebie. W Japonii, Chinach czy Korei Południowej golenie miejsc intymnych nie jest normą. Kobiety się tam zwykle nie golą w okolicach bikini, bo nikt im nie mówi, że mają to robić. Nie jest to popularny zabieg, zwyczajnie w ich kulturze nie ma to znaczenia. Reszta to bujda i zależy od zamożności i dbania o własną higienę, jak w Polsce.

Gość gość
Mam 2 kolezanki Chinki w pracy co prawda w Anglii i zdecydowanie sie myja...

Gość gość
A te koleżanki są z Chin kontynentalnych czy z Tajwanu? A może z Hongkongu? Te 2 ostatnie kraju nie doświadczyły komunizmu i Chińczycy są tam inni, bardziej dbają o siebie.