Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka to relacja? pomóżcie okreslić

Polecane posty

Gość gość

Facet zapytany o to czy coś do mnie czuje odpowiedział mi wprost, że szczerze , to nic . Zaraz potem dodał że jestem dla niego super kumpelą , że mnie lubi i lubi ze mną seks. Zapytałam o to, bo spotykamy się już trzy lata z przerwami i ja się zaangażowałam uczuciowo. Miałam nadzieję, że może i on cos do mnie czuje skoro wracamy do siebie jak bumerang. Trochę zabolało mnie to co powiedział ale pogodziłam się z tym i postanowiliśmy , że nadal będziemy się spotykać. I teraz mam takie pytanie... bo zaprosił mnie do siebie, do swojego miasta . Pojechałam, chciałam zobaczyć jak mieszka, jak się będzie zachowywał. Poszliśmy na piwo, przez cała drogę trzymał mnie za rękę, nie miał tez oporów, by mnie objąć i pocałować w miejscu publicznym. Ogólnie zachowuje się jakbyśmy byli parą, dlaczego więc mówi jedno a robi drugie? To mnie dezorientuje...

Gość gość
Są tu faceci, niech się wypowiedzą.

Gość gość
To proste... Z braku laku i kit dobry. czyli, jak nic ciekawszego nie nawinęło się, a sex relaksuje, to grzmoci się to co pod ręką i dostępne na żądanie.

Gość gość
jeśli tak, to powinnam go olać...chyba nie zasługuje na moją przyjaźń :(

Gość gość
Facet szczerze powiedział co czuje i tyle, a co do przyjaźni... z przyjaciółmi się nie sypia. Wasza relacja to typowy układ ff, tylko pomyśl co będzie jak zajdziesz w ciążę?

Gość gość
Nie zajdę w ciąże, bo się zabezpieczamy. Ja mam już dziecko, jestem wdową, on tez ma dziecko, bo zaliczył kiedyś wpadkę. Trudno mi zrezygnować z tej znajomości, ale coraz bardziej widzę, że to nie ma przyszłości...choć on twierdzi, że nie chodzi mu tylko o seks, że lubi ze mną rozmawiać, spędzać czas...tylko, ze tego wspólnego czasu mamy bardzo mało :( Nie szukam partnera, który mi będzie cały czas "dyszał nad głową" mam swoje pasje, lubię czasem pobyć sama więc nawet mi pasuje ten układ. Ale jednak chciałabym spotykać się z kimś dla kogo cos znaczę... a tutaj nie wiem , co tak naprawdę w nim siedzi?