Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy tylko jedno życie a moje zostało zmarnowane przez je..ych nieuków lekarzy..

Polecane posty

Gość gość

Zniszczone życie me. Żyje jak zwierzę zamknięte w pułapce tylko i wyłącznie przez niedbalstwo tych chuji.. chyba zgłosze to do TV. Nie ujdzie im to na sucho.

Gość gość
Ja podobnie przez dermatologów dla których wyleczenie trądziku jest niewykonalne! Dlatego teraz postanowiłam nie dbać juz o swoje zdrowie! Nie dam im się tknac !!!

Gość gość
Niby co ci takiego zrobili?

Gość gość
A teraz jeszcze będzie gorzej. Rząd skrócił czas trwania studiów i jest jeszcze mniej nauczania praktycznego :(

Gość gość
Ja mam tak z zębami. Jestem młoda 19 lat, miałam problem z jednym zębem. Tak s******l_))(li sprawe dentyści że teraz mam 5-zębów do wyrwania bo zostały zle zrobione. Nie da się nic innego zrobić, dodatkowo oprócz tych pięciu walczę o dwa pozostałe. Czyli w sumie 7 zębów mi przej******* li. U prywatnego wydalam już ponad 3 tysiace a nawet nie polowa drogi za mna. Juz nigdy nie pojde leczyc sie na fundusz

Gość gość
rozje/bali twarz cudem uszlem z zyciem dlugo dochodzilem do siebie bo i w mozgu byly zmiany wygladam jak gooowno malo?? mam wypalone galki oczne brak miesni oka ludzie nie chca miec ze mna nic wspolnego oczy wpadniete w glab czaszki cud ze widze wywalili mnie z pracy stracilem milosc zycia maloooo?? siedze tylko w domu nie mam po co zyc nie mam też czucia w ciele może w 10 % wiec jakakolwiek bliskosc z innym człowiekiem jest wykluczona jestem powietrzemmmmmmmm o tak kochana sluzba zdrowia 😘 😘 wiem ze na tym forum nikt nie wierzy ale musze to wypluc z siebie. joł