Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hwotylda

Kiedy w końcu rząd PO ruszy 4 litery i zacznie wprowadzać ustawy

Polecane posty

Gość Hwotylda

Jest wiele ustaw jakie PO mogłoby z powodzeniem wprowadzić. Jedną z nich jest ustawa dotycząca facetów-karłów poniżej 170 cm wzrostu. Ustawa ta miałaby na celu ograniczenie praw obywatelskich takim facetom, gdyż facet niższy niż 170 cm nie powinien uprawiać sexu, pić alkoholu, prowadzić pojazdów mechanicznych oraz brać udziału w wyborach! Jestem pewna że jeśli PO by tą ustawę wprowadziło, to może i Duda by ją odrzucił ale WETO prezydenckie zawsze można odrzucić przez senat, więc ustawa i tak weszłaby w życie! A PO nic nie robi, ja nie wiem na co oni czekają :( Jak jesienią przegrają wybory to już nigdy takiej ustawy nie wprowadzą, a szkoda bo sama nie trawię karłów i uważam że należy im ograniczyć prawa!!

Gość gość
ja uwazam ze faceci ponizej 175 cm to dno i nalezy ich wybić w pisssdu

Gość Hwotylda
E nie, wybić to nie, ale ograniczyć im prawa tak. A poniżej 175 cm wcale nie jest tak źle. Tusk i Komorowski mają po 174 cm i są normalni. Ale jak facet ma poniżej 170 cm to nie jest normalny i takiemu należy wprowadzić ograniczenia!

Gość gość
dla mnie facet ktory ma mniej niz 175 to odpad, a Tusk wcale nie jest normalny facet ktory ma mniej niz 175 cm i mniej niz 100 cm w klacie to nie facet tylko dziecko, a jak jest dorosly to jest genetycznym smieciem

Gość gość
Ustawa zezwalająca puszczanie większej ilości reklam w TV i w Radiu również powinna wejść w życie! Nie wiem na co PO czeka... :(

Gość gość
Sporo jest ustaw, jakie PO śmiało mogłoby wprowadzić przez 8 lat swoich dwóch kadencji. Ja nie wiem na co oni czekają :( Teraz jak jest Duda to będą mieć trudniej, bo on będzie te ustawy wetować. Ale jak napisała autorka tematu weto prezydenta zawsze można odrzucić przez senat. Dlatego uważam że PO powinno wziąść się do roboty i wprowadzać ustawy!!

Gość gość
Weto odrzuca się w sejmie. Praw wyborczych to trzeba pozbawić autora/kę tematu

Gość Hwotylda
Weto odrzuca się przez senat!! A niby za co mam być pozbawiona praw? Że piszę prawdę ??