Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Jak myślicie, czy PiS faktycznie zlikwiduje maturę z matematyki???

Polecane posty

Cz tylko tak mówi w niektórych zdaniach????? Bo zastanawiam się czy podchodzić? w końcu to pis-lpr-samoobrona wprowadzili matematykę na maturze.

Gość gość
ma w ogóle zlikwidować maturę by się młodzież nie stresowała

Gość Hwotylda
Oczywiście, zlikwidują maturę z matematyki, pootwierają zamknięte przez PO uczelnie (w tym AHE), obniżą wiek emerytalny, do szkół pójdą 8-latki, zlikwidują reklamy w Radiu i w TV, a karły poniżej 170 cm wzrostu będą mogli sobie do woli uprawiać sex z kim tylko chcą. Na serio chcecie takie rządy? Bo ja nie!!

PiS chce przywrócić wiek emerytalny, chce, żeby rodzice mieli wybór w sprawie posyłania 6 czy 7 latków do szkoły. A ja zadałam inne pytanie? Bo nie wiem, czy odczekać dwa lata i podejść do matury, czy zrobić to w tym roku. Została mi tylko matematyka.

Gość Hwotylda
Jak jesteś głąbem i nie umiesz matmy to se czekaj. Ale PiS nie wygra i tak. Zobaczysz że wygra PO i PSL i nadal będą rządzić :D

PiS chce przywrócić wiek emerytalny, chce, żeby rodzice mieli wybór w sprawie posyłania 6 czy 7 latków do szkoły. A ja zadałam inne pytanie? Bo nie wiem, czy odczekać dwa lata i podejść do matury, czy zrobić to w tym roku. Została mi tylko matematyka.

PO-PSL już nie będą rządziły!!! Ludzie chcieli dudy, bo mieli dość obłudy. Chcą Szydło, by przegnać bydło. Ale co to ma wspólnego z tematem?

Gość Hwotylda
A założysz się że po wyborach nadal będzie rządzić PO i PSL a premierem nadal będzie Ewa Kopacz, a jak wróci Donald Tusk z Brukselii to wtedy on zostanie ponownie premierem! A matematyka na maturze będzie, bo tylko niedorozwinięte karły poniżej 170 cm mają z nią problem. Wszyscy normalni ludzie radzą sobie z matmą bez większego problemu!!

Gość gość
a do czego potrzebna Ci matura?

Gość gość
tylko idjoci i lemingi glosuja na POiPSL a matmy nie zniosa

Gość gość
A ja nie mogę się doczekać kiedy zostaną odpalone kolejne taśmy. To będzie gwóźdź to trumny platformy i przy dobrych wiatrach skończą jak AWS. :)

Gość gość
Jeszcze projekcie matmy nie zdałaś..... :D

Gość gość
A Kaczor ma tyle do gadki weź...matematyka była i Będzie potem takie glaby wyjda ze szkoly i nie potrafią dodać 2+2...jakoś tyle osób zdało i przeżyło

Gość gość
Aż dziwne, że jeszcze platforma obowiązku matury z metamatematyki nie znosiła. Oni potrzebują społeczeństwa totalnych głąbów (ale "wykształconych"), bo nikt inny tych ich bredni nie kupi..

Gość gość
Zgłoś się do wrozbity Macieja on Ci przepowie przyszłość:p

Gość gość
za projektem Smerfetki stoi facet, więc się tak koleś nie podniecaj...

Gość gość
nie ma sprawy, co kto lubi..

Gość gość
A jaką maskotkę ma PiS. I poczytaj co ty piszesz o ludziach

Gość Kwasigroch24
Leszcze dawać hajs

Gość gośćanika
Po co ta mata zdałam wszystko za pierwszym razem mam 40 lat a mam problem z matą wyplakalam morze łez dlaczego jej nie zostawia dla tych co chcą politechniki ja jestem humanistą 90% polski angielski ponad 60% a mata 18 podchodze trzeci raz juz dzieki jej nie zdalam po osmej klasie do liceum i musialam potem isc do zawodowki teraz zdobylam srednie chce mature i stoje w miejscu nie stac mnie na korki bo nie mam pracy moglby ktos sie tym zajac i pomyslec u mnie w tym roku co byla matura ponad 60 osob jej nie zdalo wszyscy oblali nikt nie zdal niby podstawa a trudna wolalabym zdawac historie lub wos lub geografie cokolwiek

Gość gość
Już i tak wychodzą głąby ze szkoły, a wam już matematyka przeszkadza. Był kiedyś taki czas, że absolwenci naszych szkół byli uważani za dobrze wyszkolonych. Minęło to niestety i teraz nasze szkoły i uczelnie są daleko w tyle. Wygląda na to, że naszym przywódcom zależy aby mieć niedouczonych głąbów, a swoje dzieci kształcą na dobrych zagranicznych uczelniach.