Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myszy w domu.pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w domu jednorodzinnym.kiedyś zamieszkany tylko parter potem na prowizorkę zrobiony pokój(zwany przez nas salonem) łączony z kuchnią.no i dziś w owym salonie zasnęłam.obudziły mnie hałasy dobiegające z szafek.włączyłam światło,podeszłam bliżej i zrobiło się cicho.obecnie jestem tu sama,brzydzę się tych stworów.jak się ich pozbyć?ja się bardziej boję myszy niż one mnie.już wczoraj dopatrzyłam się pogryzionych woreczków od kaszki manny i (co mnie zdziwiło) od soli.przesypałam w słoiki bo chwilowo nie miałam innych pojemników.dziś, 4rano gdy mnie obudziły,zaglądam do szafek a tam cała naklejka ze słoika w którym zostawiłam kaszkę pokruszona obok słoika.co to są za mutanty że nawet przez słoik się dobierają?!!!!! obrzydliwe!!!!! RATUJCIE! jak z moim obrzydzeniem się ich pozbyć?trutka odpada bo nażrą się,zdechną gdzie indziej i kto je znajdzie.a w domu będzie śmierdzieć.pomóżcie proszę

Gość gość
nie bedzie smierdziec po trutce jak zdechna ,,,,,

Gość gość
kup kota

Gość gość
To sæ kosmiczne myszy. Nic im niezrobisz ,jedynie kosmiczny kot se z nimi poradzi:-P

Gość gość
Czesc Martusia cycusia. Po ultra dzwiekach to jaj wlasna myszka wylinieje i padnie:-P

Gość gość
kot przychodzi z dołu od teściów ale tylko po "cichaczu",żeby pospać na łóżku albo zeżreć jak tylko coś zostanie na wierzchu.kot jest i myszy też.jak jedna się złapała to dopiero jak teść ją martwą zdjął z łapki to wtedy menda agresywnie do niej ruszyła.też mi kot.