Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy_men

Mam 42 lata i przepiękną dwudzistoparoletnią żoneczkę. Jakieś pytania?

Polecane posty

Gość gość
Tak jestem idiotką bo uczciwie zarabiam na siebie i jeszcze kieruję sie takim anachronizmami jak prawdziwa miłość i stawiam warunek, ze facet musi mnie pociągać seksualnie jak i osobowościowo. A przeciez dzisiaj liczy się kasa, powinnam wystawić tyłek na sprzedaż jakiemuś dzianemu dziadkowi, znalezc sobie sugar daddy, u którego pociągający jest jedynie stan konta. Pewnie wtedy nie zasłużyłabym na miano idiotki w oczach leciwego barona.

Gość gość
Zniesmaczający ten wątek. Autor chwali sie młodą żoną jakby się chwalił drogim zegarkiem. Nic nie pisze o miłości, szczęściu bycia z ukochana kobietą, tylko chce rzucić w twarz innym facetom: Patrzcie frajerzy, mam niezłą i młodą d**e a Was nie stać. Zazdrościcie?" Mentalność przedszkolaka.w Polaczkach śmieszy nie tylko zawiść ale takze rozpaczliwe próby jej wzbudzenia, zastaw sie a postaw się, branie dwa razy mlodszych kobiet z Ukrainy ( bo nowobogackich Polaczkow nie stać na lepsze), żeby kymple zazdrościli.

Gość gość
Ej podstarzali amanci przechwalacie sie, ze przygr*****iście sobie za gruba kasę młódkę i obnosicie sie z wyższością przed młodymi byczkami a ta młódka ktora z wami siedzi za kasę przystojnym i młodym golodupcom daje za darmo.

Gość prawdziwy_men
Tu autor wątku chciałem zapytać kto wam powiedział że u nas nie ma miłości w związku a może właśnie u nas jest tak samo jak u barona że się bardzo kochamy i jesteśmy sobie wierni

Gość gość
Bo nie założyłeś wątku "kocham i jestem kochany przez cudowna kobietę, chce sie podzielić moim szczęściem z kafeterianami" a w tytule skupiasz sie jedynie na jej wieku i urodzie ( jakby to miało znaczenie) i brzmi on jak przechwałka : Patrzcie jaka młodą d**e zarwalem w średnim wielu" W jakim celu założyłeś ten wątek bo za bardzo nie widzę sensu anonimowego chwalenia sie przed obcymi?

Gość gość
Moja sąsiadeczka wyszła za delikatnie mówiąc dojrzałego ( i bogatego) pana, przez kilka lat było miło, dopóki dojrzały pan nie zmienił się w starszego pana .... Sąsiadeczce z wiekiem libido wzrosło a jej mąż skapcaniał i zaczęła się gzić na potęgę pod nieobecność mężusia przyjeżdżał kochanek i się pukali w małżeńskim łożu .... Nie rozstali się puki co ale awantury są tam nieziemskie, ostatnio zainstalował nawet kamery żeby wyśledzić amantów żonki ..... Życzę Ci szczęścia autorze oby to było uczucie a nie tylko fajne cycki i jędrna pupa

Gość gośćvbvb
poczekaj jeszcze z 5 lat i będziesz miał rogi, że przez futrynę nie przejdziesz..he,he...

Gość gość
Gość Lea27: Człowiek jest wygrany, jeśli żyje tak jak chce i jest szczęśliwy. Zatem zarówno pan od Lexusa, dwudziestoparoletniej żoneczki jak i pancerny(jak rozumiem zwolennik małżeństwa) wygrali życie, jeśli są zadowoleni z tego, w jakiej sytuacji się znaleźli.

Gość gość
Chwalisz się, czy żalisz?

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
A ja się zastanawiam co taki autor i baron (o ile to nie ta sama osoba) robili wcześniej w młodości skoro tak krytykują młodych facetów, którzy sobie hulają. Było sobie w wieku 20 paru lat znaleźć młodą dziewczynę, ożenić się i żyć razem, anie kryzys wieku średniego i ten sobie szuka młodej panny a co wcześniej się nakorzystał to jego. Dla mnie tacy faceci to faceci z kompleksami, jedyne co mogą zaoferować to kasa niestety, 20 lat to ZA DUŻO, za duża różnica. Chyba, że c***anowie już z odzysku, ex, dwójka dzieci i zachciało się wymienić na młodszy model. Albo w zakonie siedzieli:P. Sama mam 20 lat i tacy faceci po 30 to dla mnie "wujkowie", w życiu bym za takim nie poszła, ale ja mimo, że do ascetycznych nie należę nie kieruję sie wyłącznie grubością portfela, za to znam takie laski co im wszystko jedno, byleby miały jakiegoś gacha no i żeby hajs sie zgadzał. :)

Gość gość
DwudziestoPAROletnią? To nawet nie wiesz ile dokładnie ma lat? :D dobry bajkopisarz z Ciebie :D

Gość byla studentka
@ 11:12 To nei do konca tak i nie chodzi tylko o kase bo ja jak mialam 22 lata to bylam bez pamieci zakochana w jednym z wykladowcow. Niestety mial on rodzine i najwyrazniej kochal zone i dzieci ale gdyby byl wolny to uwierz mi zostala bym jego zona bez chwili wahania a przeciez nie byl on ani szczegolnie bogaty ani jakis wysportowany rambo zamiast tego mial w sobie to cos za czym dziewczyny szaleja bo ja nie bylam jedyna ktorej sie podobal i nie chodzilo tu tylko o aparycje zewnatrzna ale w ogole o sposob bycia. Ja wierze baronowi i w to co napisal bo niejedna mloda dziewczyna woli faceta z klasa nawet w srednim wieku niz jakiego smlokosa z leksusem czy innym bmw ktory nic nie ma do zaoferowania procz sztucznego lansowania sie.

Gość gość
Związki równolatków są zwykle bardziej szczere, oparte na uczuciu a nie na chęci zaimponowania otoczeniu z jednej strony a kalkulacji zysków z drugiej.

Gość prawdziwy_men
Znalazłem ją na roksa.pl

Gość prawdziwy_men_autor
prawdziwy_men dziś Znalazłem ją na roksa.pl x PODSZYWA!!!

Gość gość
zazdrość, zazdrość, zazdrość tyle w tym temacie!

Gość gość
Reprezentujecie tutaj prostactwo umyslowe typowe polaczki zawistne zazdrosne i msciwe. A niech sobie maja co chca czy to laske czy lexusa kolo d**y mi to lata. Ogarnijcie sie bo sami sie wlasnym jadem zatrujecie cymbaly.

Gość gość
Gdyby autor napisał cokolwiek o uczuciach opisał charakter swej wybranki ale wspomina tylko o urodzie i wieku co sugeruje ze nic inne się nie liczy a wspomniana niewiasta jest tylko obiektem seksualnym a jak to z zabawkami bywa często się nudzą a jeszcze częściej nabywają je panowie którzy mają kryzys wieku średniego co jest żałosne. Niech się autor nie dziwi że jego post jest krytykowany skoro jest taki płytki....

Gość gość
A chuj mnie albo ciebie obchodza ich uczucia martw sie swoimi patrzycie na podworka innych a balagan macie na swoich.

@ gość dziś Gdyby autor napisał cokolwiek o uczuciach opisał charakter swej wybranki ale wspomina tylko o urodzie i wieku co sugeruje ze nic inne się nie liczy a wspomniana niewiasta jest tylko obiektem seksualnym (...) Niech się autor nie dziwi że jego post jest krytykowany skoro jest taki płytki.... x Autor być może nie wspomniał o uczuciach ale ja za to tak. Od początku stałem przy tym, że moje małżeństwo zostało zawarte z czystej miłości, że przysięgliśmy sobie dozgonną miłość i wierność, że żadne z nas nie zdradza, itd., a też byłem atakowany i też sugerowano, że chodzi o kasę. To jednak zwykła zawiść.

Gość gość
,,gość dziś A ch*j mnie albo ciebie obchodza ich uczucia martw sie swoimi patrzycie na podworka innych a balagan macie na swoich.'' HA HA HA jak się nie chce krytyki to się nie pisze na publicznym forum, na co liczył na gratulacje, podziw, że mu tu wszyscy zazdrościć będą ? Dla mnie jest żałosny piszę o swojej zonie jak o jakimś trofeum przywiezionym z polowania

Gość gość
Mi się autor kojarzy z łysiejącym kolesiem przebranym w ciuchy swojego nastoletniego syna, oczywiście posiada on szpanerski samochód w jaskrawym kolorze, otoczony jest dziuniami w białych kozaczkach i minispódniczkach..... rzecz się dzieje w galerii ew przed dyskoteką ble ochyda

Gość gość
,,Dla mnie jest żałosny piszę o swojej zonie jak o jakimś trofeum przywiezionym z polowania'' Dobre niech jej glowę utnie nim się dziewczyna podstarzeje i powiesi nad kominkiem będzie się miał czym chwalic za parę lat

Gość Amaxa
Ja mam koleżankę - śliczna 19 latka która się spotyka z 47 letnim muzułmaninem. Aktualnie jest z nim w ciąży i planują ślub. Mówiła mi że jest z nim bo jest boski w łóżku i kochają się kilka razy dziennie.

Gość gość
muslimy to kiepskie kochanki. on ma harem zon bo tak naprawde ich nie obrabia bo nie daje rady a one wzajemnie robia sobie minety

Gość gość
Mam kolegę z Afganistanu :-) Jesteśmy w otwartej relacji - ja jestem dla seksu on pewnie też :-D Niemniej w łóżku jest super! Jest namiętnie tak jak nigdy nie miałam. Jestem uzależniona od jego dotyku, pocałunków oraz dotyku. Kocham się z nim kochać :-)

Gość gość
masz dużego pindola ponad 20cm? Czy jestes obrzydliwie bogaty? Bo d***** leca albo na jedno a lbo na dugie. Innej alternatywy nie ma. Ja mam małego i jestem dziadem i mam 45 lat i nigdy nie podymałem

Gość gość
mając 23 lata poznałam mężczyznę 41 lat. po 10 latach zakończyłam ten związek. wtedy nie zdawałam sobie sprawy że gdy ja będę mieć coraz większe potrzeby , on coraz mniej będzie mógł... także autorze zostało ci ok 10 lat i bęc...