Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwanie, tęsknota, ??próba powrotu??

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 1,5 roku temu zerwałem z dziewczyną po prawie 2 latach związku. Kochałem ją ona mnie także. Ona zaczęła mówić o ślubie itd.W pewnym momencie przestałem do niej czuć to co czułem wcześniej i nie chciałem oszukiwać ani jej ani siebie. Zerwałem. Zraniłem ją niesamowicie, poprostu przeorałem jej serce, płakała (ja zresztą też), byłem sciekły na siebie że tak ją potraktowałem i sam nie mogłem się długo pozbierać a i teraz mam przed oczami ją zapłakaną. Jednakże musiałem być uczciwy wobec niej. Ona wtedy sama podeszła do mnie, zapytała co u mnie słychać, trochę pogadaliśmy, a nwet dała się wyciągnąć na Po zerwaniu miałem 100% przeświadczenie że dobrze postąpiłem jednakże nie było dnia kiedy bym o niej choć trochę nie pomyślał.Teraz po ok 1.5 r mam przeświadczenie że spieprzyłem sprawę, że popełniłem błąd zrywając z nią a na domiar wszystkiego niedawno widzieliśmy się 2 dni pod rząd (mamy wspolnych znajomych) , pogadaliśmy trochę, nawet potańczyliśmy. Po powrocie do domu napisała mi SMSa że fajnie się było spotkać tak nieoczekiwanie i czy nie chciałbym zadzwonić do niej i pogadać (bo na imprezie za dużo czasu na rozmowę nie miała). Zadzwoniłem, pogadaliśmy tak po koleżeńsku o tym co więcej słychać u niej, u mnie itp. Po tych dwóch dniach czuję jakby wszystko do mnie wracało, jakbym coraz bardziej za nią tęsknił. Nie wiem co mam robić bo z jednej strony - wiem jak ją zraniłem i nie mam prawa oczekiwać od niej czegokolwiek a z drugiej strony może warto zawalczyć o nią bez wzgldu na to jak długo msiałbym czekać ze to żeby odzyskała do mnie zaufanie?

Gość gość
Autor tematu - Ten fragment "Ona sama wtedy do mnie podeszła...." powinien być tu gdzie jest mowa o tym naszym spotkaniu nioczekiwanym :-) Źle wkleiłem.

Gość gość
Telefony są, propozycje spotkań na żywo :o

Gość gość
gość dziś Autor tematu - Ten fragment "Ona sama wtedy do mnie podeszła...." powinien być tu gdzie jest mowa o tym naszym spotkaniu nioczekiwanym usmiech.gif Źle wkleiłem. xxx a z czego kopiowałeś?

Gość pan krac
Autorze. Wszystko wskazuje na to, że drogę do Jej serca masz nadal otwartą. Musisz sobie tylko zadać najważniejsze pytanie - czego Ty chcesz? Czy nie skrzywdzisz Jej jeszcze raz?

Gość gość
Autorze a jakie było pytanie? Bo jeśli o to jak ją podejść to szarpnij się na dobry prezent może wspólny wyjazd? I rzecz jasna nid proponuj z mety usług seksualnych chyba że ona zacznie ten temat