Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmm1

co too moze byc? ciąża?

Polecane posty

Gość mmmm1

Moze zaczne od początku, miesiączki mam nieregularnie co 32 dni lub co 33,34,35.... 28 lipca poszlam do ginekologa bo nie mialam miesiączki juz 38 dni i myslalam ze to ciaza, ginekolog skierowala mnie na badania hormonalne, gdy wrocilam do domu w tym samym dniu dostalam okres, 30 pojechalam na te badania hormonalne, wypuścili mnie 2 sierpnia ze szpitala, 18.08( wtorek) bylam po wyniki ale niestety mnie ginekolog nie przyjal i mam przyjsc w ten wtorek(25.07.15r) okres wyliczam tak na 29 sierpnia, a 18.08 dostalam dziwnych plamien, najpierw byly różowe później bbrazowe i w 3 i 4 dniu byly jak okres ale jak na moje obfite miesiączki to bylo Malo żeby nazwac to okresem , wczoraj wydzielalo mi sie z pochwy śluz z krwia, dzisiaj sam śluz, od raza tylko raz, 7 dni temu robilam z chłopakiem petting, do wytrysku nie doszlo, czy jakby mial ten plyn na palcu i wlozyl mi go to moglabym byc w ciąży? Co mi w ogole jest. Stresuje sie do gineologa ide jutro, strasznie się boje :( przy tych plamieniach mialam w podbrzuszu takie wrażenie jakbym miala dostać zaraz okres i takie kłucia jajników, dzis tez mam klócia ale tylko od czasu do czasu, oby to nie ciaza :( blagam o odpowiedzi :(

Gość gość
Nie martw się. Może to tylko jakiś nowotwór.

Gość mmm1m
A mozna na powaznie? Boje sie! Co mi jest?!

Gość mmmmmmm1
Prosze o odpowiedzi!

Gość gość
Na pewno nic zlego sie nie dzieje. Czasem tak bywa, zwlaszcza jesli sie stresujesz, zmieniasz klimat itp. Co do ciazy, to zakladam ze masz ok 20 tki, bedac w podobnym wieku najbardziej obawialam sie wlasnie ciazy. Bralam hormony, ciagle myslalam o Wpadce itp. Teraz kiedy zostalam Mama, wiem ze dziecko to nie problem, a najwiekszy dar. Bylam glupia, zwlaszcza ze przyjmowalam tabletki, ktore powoduja straszne choroby itp. Radze Ci przestac panikowac, zrobic dla pewnosci test ciazowy, choc wg mnie to nie ciaza, zaczac cieszyc sie pieknym dniem i nie wymyslac problemow.

Gość gość
Moze to infekcja intymna, a moze nic. Czasem warto sie nie zastanawiac nad glupotami. Lekarz powinien postawic diagnoze, choc moim zdaniem nic Ci nie dolega. Zrelaksuj sie, pomysl jakie piekne jest zycie, a ilu ludzi w tej chwili walczy ze smiertelnymi chorobami i daloby wszystko, by miec takie problemy jak Ty. Jesli obawiasz sie ciazy po prostu zrezygnuj z zachowan seksualnych i po klopocie. A w ciazy nie jestes. Glowa do gory ;)

Gość mmmmmm1
Dziekuje za pocieszenie :)

Gość mmmmmm1
Teraz juz nie plamie a mam bole jajników, miał ktoś tak? Bardzo sie boje ze to ciaza, mam dopiero 17 lat, juz skończyłam ze sprawami seksualnymi, niech mi ktoraj powie co mi jest :(

Gość gość
Juz skonczylam ze sprawami seksualnymi. hahahahaha dziecko no daj spokoj

Gość gość
Czytalam juz ten post chyba z 10 raz, i chyba 10 dzien pod rzad. Autorko jestes nie powazna iklamiesz bezczelnie.

Gość Paweł Kosakowicz Ginekolog
Tak to ciąza jestem ginekologiem i jestem pewnien, takie objawy to na sto procent ciąża pozamaciczna, jak najszybciej zgoś sie na izbe przyjęć do szpitala bo to grozi nawet śmiercia.

Gość mmmmmm1
Żal ! Tak jest zapytac o cos ludzi ! Bezczelni jestescie !