Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepohamowanaa

niepohamowana chęć seksu

Polecane posty

Gość niepohamowanaa

Hej, moim problemem jest to, że nie potrafię przestać myśleć o seksie! Mam partnera od 4 lat, nasze libido idealnie do siebie pasuje, ponieważ zawsze kiedy mam ochotę on jest w stanie gotowości. Ale ostatnio zauważyłam, że chęć seksu przewyższa moje normy. Po upojnym seksie (który kiedyś by mnie zaspokoił) muszę udawać, że jestem wykończona, chociaż w środku wszystko we mnie buzuje jeszcze z podniecenia. Żadne zdrady, nic nie wchodzi w grę, nie zaczęłam brać tabletek, nic się nie zmieniło. Tylko ja dostałam jakiejś chcicy. Nie wiem czy mówić o tym facetowi. Mam 24 lata

Gość gość
Tez tak mam, i od czasu do czasu kochanek rozładuje napięcie..

Gość gość
Spróbuj z kochankiem.

Gość gość
Teraz tez masz chcice?

Gość gość
wlasnie! ma podobnie i juz nie mam rady na to Moja nie potrzebuje sexu-no ciut ciut a wczesniej bywalo goraco. Pare lat wstecz bylem z parka i nawet bywalo nas wiecej-sexcesy i pieszczotki ponad miare a dzis pozostal problem bo wciaz mysle o tym.. i szukam Kobiety Pary do podobnych spotkan. jestem otwarty na kazdy uklad,mam doswiadczenie w grze w te klocki i myli biegna w te strone co 30 sek. wiem co to znaczy,co czujesz pragniesz,to jak dopalacz daje powerka i parcie doń! Moze ta droga znajde pania panie z warszawy i mazowsza do spotkan w milej atmosferze..? prosze o kontakt na emiala /pawrysz2008@vp.pl/ lub tel /sms/ 698-085-985 bez sciemy perdalow geyostwa!

Gość gość
ja mam , i to kosmiczną . ale dzieciak w domu:(

Gość gość
Daj znac jak dziecko pojdzie spac moze sie popiescimy

Gość gość
nie nie, ja juz kochanka mam

Gość gość
Masz kochanka ale chyba ciebie nie zaspokaja skoro wciaz masz chcice. A co z mezem?

Gość gość
z męzem :-/ no coś ty to mąż, nie do tego:p a kochanka widuje dwa razy w miesiącu jak dobrze pójdzie

Gość gość
To jak sobie radzisz jak nie masz kochanka sama sie zaspokajasz?

Gość gość
nie, no ja mam meza i kochanka , ale i tak mi mało

Gość niepohamowanaa
Od początku zaznaczyłam, że żaden kochanek nie wchodzi w grę. Nie zdradzę swojego narzeczonego ponieważ zbyt go kocham. Lecz nie mogę sobie poradzić z tą ciągłą ochotą. TŻ już się śmieje, że narzucam niesamowite tępo. A ja przez to, że niezaspokojona chodzę wściekła od jakiegoś czasu.

Gość gość
To moze potrzebujesz kochanka wirtualnego ktory bedzie o kazdej porze do twojej dyspozycji. Jestes teraz mokra?

Gość gość
Tępo? Ty słownika poszukaj a nie kochanka

Gość niepohamowanaa
Wirtualny kochanek? Sama się nie zaspokoję tym bardziej, a co mi po osobie która nakręci tylko bardziej :(

Gość gość
Dlaczego sie nie zaspokoisz probowalas? Jestes podniecona? To moze przytul cipke I zacznij piescic ja pieszcze swojego czlonka

Moja żone teraz zwłaszcz gdy jest w ciąży pieściła by się ze mną na każdym kroku i ja też,mamy ten komfort w domu że możemy być oboje nadzy to jeszcze bardziej zwiększa apetyt,dziś np.podczas wspulnego mycia naczyń żona zaczeła pieścić mojego peniska,ja to uwielbiam i po chwili dostałem wytrysku żonka położyła go na swoim okrąglutkim brzuszku i spermą ocierała brzuszek jest to niesamowite przeżycie potem ja zaczełem całować jej musie ma akom różowiutkom,nie potrafimy się oboje powstrzymać,podnieca mnie bardzo.Jak jeszcze ni zaszła w ciąże to było to samo,bo moje kochanie jest puszystą kobietą i te jej piersi są przecudowne,mimo że ma 48 lat to jest cudownie aktywną kobietą i nie tylko w łużku.A to że jest w tym wieku w ciąży to cud,ja jestem młodszy o 6 lat,ale nasze życie intymne jest prze prze przecudowne i życzę każdemu takiego życia.Pozdrawiam wszystkich na forum