Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka96

Rozstać się czy zaufać?

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam pewien problem. Jestem z chlopakiem bardzo krotko, bo w zasadzie 3 miesiace. Znalismy sie juz duzo wczesniej ale jakos nam nie wyszlo. W czerwcu bylismy razem na weselu. To było wesele jego brata. Gdy on dodal miesiac pozniej zdjecie ze mna na portalu spolecznosciowym, napisala do mnie dziewczyna, z ktora on dosc odwaznie pisal bedac w tym czasie ze mna. Proponowal jej spotkania, wyjazdy razem na wakacje, dzwonil do niej, wysylal jej swoje zdjecia. Dziewczyna wszystko mi wyslala, wiec skonfrontowalam go z dowodami. Wybaczylam mu liczac ze to sie nigdy nie powtorzy. Ale zazadalam od niego hasla do pewnego portalu. Nie chcialam go na stale, na pewien okres czasu. Nie jestem typem zazdrosnicy i nie lezy w mojej naturze kontolowanie kogos ale dzieki temu mialam pewnosc ze on nic zlego nie robi. Pewien czas temu napisala do niego dziewczyna, zaczal te wiadomosci usuwac i zmienil haslo nagle. Dziewczyny co mam robic? Prosze o powazne rady i Wasza ocene sytuacji z tego co napisalam

Gość gość
Nie wiem jestem w podobnej sytuacji tylko ze smsowej

Gość gość
Jak jesteś z nim krotko to olej go...niewarto sie potem zastanawiac i zadreczac

Olać go.. Probowalam ale to nie jest takie latwe. Wiem ze mimo krotkiego czasu bycia razem powinnam go zostawic bo w zasadzie nic nas nie laczy procz wiezi emocjonalnej tylko ze to nie jest takie latwe

Gość gośćkanapka
Gdyby to było raz, to jeszcze bym przetrawiła. Ale sytuacja się powtarza, więc myślę, że zakończyłabym ten związek. Po co Ci taki chłopak, który rani i oszukuje?

Gość gość
Facet pisze sobie z innym laskami, wysyła im zdjęcia, chce się umawiać, a ta zastanawia się czy mu zaufać :P Kobieca głupota nie zna granic!!!

Gość gość
Wiesz dlaczego jeszcze się z Tobą spotyka ? bo puki co nie znalazł lepszego zamiennika jak znajdzie to Cię kopnie w twoje naiwne dupsko !!!!!

Gość gość
Witaj ja się niestety zgadzam z wypowiedzią gość dziś faceci tak mają wychodzą z założenia że lepszy rydz niż nić ale rozgladać się mogą nadal. On Cię nie traktuje poważnie może o seks mu chodzi zaspokajasz jego potrzeby i rozrywkę ma .... sorry że tak piszę ale przemyśl sprawę on Cię skrzywdzi jeśli mi na to pozwolisz