Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestac byc nieśmialym factetem w stosunku do kobiet

Polecane posty

Gość gość

na blokuje mi wszytsko: - nigdy nie mialem dziewczyny a jestem po 30 - obawiam sie prowadzic auto chodz kiedys zrobilem prawko - nie potrafie plywac - nie staram sie aby znalezc lepsza prace ; nie staram sie byc ambitny jak sie wyksztalcila niesmialosc? jak przestac byc niesmialym szczegolnie w relacjach z kobietami?

Gość gość
to nie nieśmiałość ale niska samoocena to się leczy na terapii u psychologa

Gość gość
musisz zacząć regularnie chodzić do agencji towarzyskich. Jak zaczniesz je ****ać to zrozumiesz, że wszystkie są puste i próżne jak te z burdelu

Gość gość
to tez niesmialosc agence odpadaja

Gość męska rzecz
1. Młodszy już nie będziesz ;). 2. Samochód kup samochód, wykup ze 20h jazd doszkalających, najpierw samochodem instruktora, potem swoim. Ja wolę jeździć rowerem bo zdrowiej. 3. Idź na basen na naukę pływania. 4. Jak Ci wystarcza to po co? praca szkodzi zdrowiu :) 5. Najlepiej to pracować z kobietami

Gość gość111111
jak jesteś z wawy mogę z Toba chodzic na basen i nauczyć cie rozmow i pływania,oferuje tylko kolezenstwo żeby nie było potem nieporozumien

Gość gość
nie jestem z warszawy, mieszkam za granica; kupno auta to nie problem jesli chodzi o finanse, ale czuje ze gdy bede sam jezdzi to cos schrzanie, pracuje z kobietami - taki klub - wiele kelnerek - normalna rozmowa to nie problem - ale cos wiecej to juz problem; nie zaprosz ena kawe, nie dam jej znac ze mi sie pddoba

Gość gość11111
uśmiech ,znam takie osoby które rozmawiają już samym uśmiechem ,w takim klimacie nawet gadanie bzdur jest zabawne ,to najszybciej działa

Jak pracujesz z kobietami to nie powinno być problemem zapoznanie się bardziej, a samochód możesz rozbić, abyś tylko nikomu krzywdy nie zrobił.