Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie kobietki?

Polecane posty

Gość gość

Hej, cykle mam dosc regularne co 28-30 dni. Kochalam sie z mezczyzna na 3,2 oraz 1 dzien przed owulacja oraz dzien po z dokonczeniem we mnie. Ostatnia miesiaczke mialam 7.08 do 11.08. Od wczoraj nabrzmialy mi piersi oraz pobolewa mnie brzuch tak jak przed miesiaczka ktora powinnam dostac za ok.12 dni. Takze jak dla mnie to troche za wczesnie jak na objawy miesiaczkowe. Przez kilka dni mialam biale nieprzezroczyste uplawy bardzo geste. Pozniej nic..nastepny dzien znow no i wczoraj jakies lekko zoltawe. Wczoraj zle sie czulam wiec zmierzylam temp. Mialam 37.1 Teraz moje pytanie brzmi.. kiedy najlepiej zrobic test? Czy kazda z was miala plamienia? I czy w ogole cos podejrzewac? Z gory dziekuje za wasze odpowiedzi :)

Gość gość
Taaaaak objawy 2-3 dni po stosunku. Boże widzisz, a nie grzmisz.

Gość gość
Na jakiekolwiek objawy ciążowe też jest za wcześnie. Test w dniu spodziewanej miesiączki. Co Wy macie w mózgach? :o

Gość gość
Mi test pokazał ciąże 5 dni przed terminem miesiączki ale pewnie dlatego że mi się owulacja przesunęła - teoria mojego gina

Gość gość
Objawy 2-3 dni po stosunku? Przepraszam ale od pierwszego stosunku z zakonczeniem we mnie mija tydzien. Wiem ze to jeszcze za wczesnie ale jednak.cos jest.

Gość gość
A z testem jeszcze sie niestety wstrzymam :(

Gość gość
Test najlepiej wykonaj w dniu spodziewanej miesiączki, wcześniej może nie wyjść pozytywnie, nawet pomimo ciąży;) Jeśli chodzi o zmianę śluzu to chyba zbyt wcześnie aby mogło to wskazywać na ciążę,ale każda kobieta jest inna:) Jeśli czujesz, że "jest inaczej" może akurat się udało:)