Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w Libańczyku

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Generalnie, ja go znam dosyc długo. Podoba mi się maga fizycznie, po prostu mam na niego ochote. On chyba na mnie też, sądząc po jego spojrzeniach i wyrazie twarzy :). Zresztą, gdybym mu się nie podobała, to inaczej nie proponowałby mi tego małżeństwa. Ciekawa jestem jak bedzie wyglądało takie małżeństwo? Wypowiadamy jakieś słowa, podpisujemy jakiś dokument, czy co ?

Gość gość
on cie nie szanuje

Gość gość
19:40 wy/p/ier/da/laj

Gość gość
Myślę, że temat jest prowo , a jeśli nie, to autorka jest pozbawiona mózgu. Jeśli ten Libańczyk jest muzułmaninem, to nie ważne w jakim kraju żyje, jesteś dla niego tylko niewierną, a taką może , a nawet powinien wg jego bzdurnej religii zniszczyć, utylizować, nawrócić, itp., itd.

Gość gość
gość dziś Nie ten temat to nie jest prowo. Niestety niewiele wiesz o szyizmie, kup sobie jakąś książkę wydana przez instytut arabistyki i slamu nt. szyizmu, a prezstaniesz się ośmieszać. Muzułmanie mogą żenić się z kobietami z Ludów Księgi.

Gość gość
Ty nic nie wiesz o arabach, islamie, muzułmanach. JESTEŚ GŁUPIA i ośmieszasz się. Chcę cię ostrzec, ale nic do ciebie nie dociera. Wspomnisz mnie, gdy zostaniesz oszukana, wykorzystana, podeptana i obyś tylko tyle doświadczyła, bo może być dużo gorzej.

Gość gość
gość dziś a ja widzę, że jesteś islamofobem. Nara