Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawcio0703

Problem z kobietą

Polecane posty

Witam, Piszę na tym forum ponieważ jest tutaj sporo kobiet i licze, że któraś mi doradzi w tej sytuacji. Otóż byłem z dziewczyną prawie 3 lata ona mnie zdradziła ja ogólnie nie utrzymuje z nią kontaktu i nie mam zamiaru i ostatnio pare dni po zerwaniu poznałem dziewczynę z pracy którą nagle przenieśli koło mnie dosłownie 20 metrów (znamy sie 4 lata z widzenia ze szkoły) i tak nagle poczułem dziwne uczucie gdy ją zobaczyłem. Zaczęliśmy sie ciągle do siebie uśmiechac patrzeć itp i wkońcu zagadałem dała mi bz problemu swój numer telefonu ale sprawa sie nagle skomplikowała gdyż chodzi tutaj o moja byłą dziewczynę... Otoz ta moja nowa luba zna sie z moja byla z widzenia i mowi ze jej jest strasznie glupio i ze ogolnie ona tak nie umie ze sie dopiero co z nia rozstalem one sie znaly z widzenia i ona nie umie sie ze mna spotykac... Co mam zrobic w takiej sytuacji ? strasznie zawróciła mi w głowie i nie chce zeby teraz o moją byłą dziewczynę nie mógł sobie ułożyć życia z kimś innym ? jak mam ją do siebie przekonać ? co powinienem zrobić ? Licze na konkretne odpowiedzi :)

Gość gość
kobiety sa wobec kobiet - przyjaciolek, kolezanek lojalne i nie zachowuje sie jak faceci swinie "oby zarrr****c" nie patrzac czy kogos rania, wiec jesli te dwie dziewczyny w twoim wypadku sie znaja, koleguja nie zachowaja sie jak facet w takiej sytuacji by sie zachowal, nawet jak kobieta kocha nie zdradzi przyjazni, dla kobiet wazniejsza jest przyjazn a nie facet , bo kobiety wychodza z zalozenia ze teraz jest a potem zostawi a przyjazn pielegnuje sie latami ... zrobisz jak uwazasz

Gość gość
A właśnie,że kobiety nie są lojalne wobec siebie, jeśli chodzi o facetów to potrafią postawić na szali nawet przyjaźń, jeśli będzie jej zależało to tamta dziewczyna nie będzie miała wpływu na jej decyzję. Ona pewnie tylko Cię lubi i dlatego kieruje się tym co się dowiedziała lub usłyszała.