Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeOriginal

Co to jest?!

Polecane posty

Witam! Od dwóch tygodni zmagam się z lokatorem na dachu. Właściwie znajduje się pomiędzy dachem, a sufitem... nie wiem jak to nazwać :( Nie wydaje żadnych dźwięków, tylko drapie ;_; Pewnie robi sobie jakieś tunele czy coś. Lubi sobie pohałasować pomiędzy 2, a 3 w nocy. Ostatnio też późnym wieczorem lub gdy zaczyna świtać. Jest to strasznie głośne i nie daje spać! Cała akcja rozgrywa się u mnie w domku letniskowym, który znajduje się niedaleko lasu... Czy to może być kuna? Bo na mysz jest za duży hałas. Nie widziałam mojego lokatora, pewnie jest nieśmiały... albo ucieka przed płaceniem opłat za wynajem dachu :D A tak na poważnie... Jak się tego pozbyć i co to może być?! Zmęczona od kolejnej nieprzespanej nocy proszę o pomoc!

Gość gość
nietoperz?postaw jakies jedzenie przed domem

Nietoperz? Nie wydaje mi się żeby to zwierzątko miało skrzydła. Taa... próbowałam z jedzeniem, ale koty które się wałęsają wszystko pozjadały :/

Gość gość
nikt inny tylko PRAWIK z wizyta.

Gość gość
no to jak nie nietoperz to moze szczur,wiewiorka?

Do gość dziś To to musiałby się nieźle namęczyć żeby tam wejść :D Dach jest spadzisty także... Poza tym od tego są chyba drzwi żeby prawników wpuszczać :')

Gość gość
Prawik 24 lat wszedzie wejdzie.. to sa myszy

Gość gość
kup trucizny na szczury.kup troche pasztetu i wymieszaj dokladnie (nie zaluj trucizny) postaw gdzies pod sufitem jak mozesz,

Gość gość
u mnie tez skacza i warjuja na strychu,pogryzly mi ciuchy,dostalam troche tej trucizny na szczury i ich poczestowalam.Jak mozesz to poloz kilka galezi JALOWCA (nie wiem czy to prawda )ponoc myszy nie lubia tego zapachu.ja o tym teraz niedawno slyszalam ,mam zamiar isc do lasu i szukac jalowca.