Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wesele w okolicach łodzi

Polecane posty

Gość gość

za rok ślub, ale nie mamy pomysłu na salę weselną. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce w łodzi lub okolicach? jeszcze nie mamy listy gości, ale raczej będzie kameralnie, tak do 50 - 60 osób. od razu zaznczam ze nie intereują nas remizy ani miejsca bardzo bardzo drogie.

Gość gość
jak oceniacnie - ile moze kosztowac takie w miare eleganckie wesele na okolo 60 - 70 osób? ze wszystkim tzn orkiestra itd

Gość gość
wyślij mailowe zapytanie ofertowe przez http://www.gdziewesele.pl/Lodz/ tam możesz sobie wybrać wszytskie interesujące Cię sale i szybko dowiedziec się jak przedstawiają się cenniki w każdej z nich.

Gość gość
my mielismy wesele na wiosne w restauracji kwiat lili w łodzi http://www.kwiat-lilii.pl/. sprawdz sobie to miejsce bo na takie wesele do 50 osób, to idelany lokal. Maja tez swój catering, głównie tradyjne dania, ale można zaprpopnowac coś swojego. Byłam kiedys na imprezie integracyjnej wiec wiem ze obsługa jest bardzo mila

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
Ja we wrześniu biorę ślub cywilny również w plenerze. Nad zalewem zegrzyński nad samą wodą. Mieliśmy wybór ślub na dworze i wesele w restauracji ale ja wolałam zamówić tzw konstrukcję namiotową białą i tunel. Dzięki bogu znaleźliśmy z narzeczonym blisko nas taką firmę która specializuję się w takich namiotach w mościskach koło Izabelina pod warszawą.

Gość Darek

Ja polecam poszukać tutaj https://www.gdziewesele.pl/ Mają bardzo dużą bazę lokali i usług związanych z weselem.