Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

cierpię

Polecane posty

i nie mam się komu pożalić... no ale przeciez tu nie mogę bo zaraz mnie hejtujecie i wyzywacie od pustakow... moja przyjaciółka przyjedzie do mnie w środę ale ja cierpie dzis :(

Gość gość
A co sie stalo? opowiadaj moze ci doradze

Gość gość
His po co piszesz że masz grube łydki jak to nie prawda-bo co inni ci tak piszą bo wymyślają byle g****o żeby ci dosrać

Gość gość
no daj kotku :)

Gość gość
Infernaklo, a co się stało? Chętnie bym Cię przytulił.

Gość gość
his umowisz sie ze mna na herbate strasznie mi sie podobasz szukam kobiety do trwalego zwiazku

obaj mnie chcą... i to bardzo... pisali jak najęci.. :( w dodatku D. chciał przyjechać :( ale byłam w pracy z córką i napisałam mu ze dzis nie mogę no i chce przyjechać jutro a jutro syn ze mna bedzie w pracy :(

Gość gość
I co łydki ok nie przesądzaj-moja znajoma ma taki problem że ma sama piszczel zero mięśnia-ja osobiście nie podobają mi się masywne łydki sama też mam smukłe i wiesz mi jestem krytyczna więc jeśli pisze że masz ok to tak jest.

Gość gość
A co z tym 29 latkiem co mial jechac za granice nie spotykacie sie juz? Gdzie ty ich tylu poznajesz? Ja nie noge JEDNEGO znalezc

Gość gość
A dopiero co pisałam ze byl A. potem byl P. za chwile okaze sie ze z******ty jest jeszcze ktos i co... mamy D. :D Nie nadajesz sie do tworzenia trwalych relacji, powinnas przez jakisc czas nie umawiac sie z nikim, zeby ci wszystkie klepki naskoczyly na swoje miejsce :o

Gość gość
Him bedzie 3kat w pupke i wagine ???

Gość Niedorobiony
Lol

Gość gość
na kafe znajdziesz

ten 29latrk to P. złamał nogę z piątku na sobotę i jest w szpitalu, jutro bedzie miał operacje. Non stop mi pisze :( szkoda mi go ale nawet nie mam jak pojechać do niego :( no ja głównie w pracy poznaje, wiesz. natomiast tego D.poznałam na koncercie kukiza i kurcze zakochaliśmy sie w sb... choć to smiesznie brzmi... :(

no wiem, i tak było całą zime siedziałm w domu, dopiero 17 maja poznałam A.i zaczęło się... ja trwałej relacji nie stworzę bo jestem DDA. zresztą nie o tym mowa, nie hejtujcie mnie dziś proszę!

Gość gość
Jak moglas sie zakochac w czliwieku ktorego znasz godzine, dwie, trzy? Przeczytaj jeszcze raz co napisalas, albo zerknij do slownika co znaczy milosc...

dobra!! zauroczyłam się nim! fakt spedziłam zanim niespełna 4 godziny ale jakże intensywne! to co czuje jest dziwaczne ale opisałam mu to i on czuje to samo ! nie wiem co robić...

Gość gość
Him slyszalam ze lubisz na dwa baty ?

jest jedna skuteczna opcja :( mówię mu że mam dwoje dzieci a on ucieka gdzie pieprz rośnie... a mi pozostaną cudowne wspomnienia ale zostanie realny facet P.który teraz jest w szpitalu i prawdopodobnie myśli o mnie.