Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

cierpię

Polecane posty

był przystojny to nic dziwnego że twój organizm się zakochał i cię bombarduje endorfinami, pewnie nie jedna jest w nim zakochana łydki są w porządku, po co sobie zaprzątać tym głowę, mało kto jest idealny a ty ogólnie masz świetne ciało chciałbym kiedyś zobaczyć cię w leginsach

ciało jest ok bo nie mam celulitu ale mogłoby byc bardziej proporcjonalne... hm z tymi endorfinami masz 100% racji ale on twierdzi że jestem piękna i dziwi sie mi że ja go chcę... nie ma się za przystojniaka hm co by się nad tym nie rozwodzić to nie jest typ faceta który zaakceptuje dwójkę moich dzieci, choć mogę się mylić :(

Gość gość
Dziewczyno przeciez to moze byc totalny kretyn, ty go wogole nie znasz, jak mozesz mowic ze go kochasz? Jestes zdrowo szurnieta.

Gość gość
Dalas mu?po godzinie znajomosci :D

miłość od pierwszego wejrzenia to to nie była... po około dwóch godzinach poczułam się z nim emocjonalnie zwiazana! nic nie rozumiecie to co wydarzyło się między nami było wspaniałe nie moge pozwolic tak po prostu zgasnąć temu uczuciu :(

Gość gość
to mnie wez wezme z toba slub

tańczyliśmy, przytulaliśmy się, całowaliśmy się jak wariaci i ani na chwile mnie nie puścił! cały czas za ręce albo trzymał w tali, był taki słodki i kochany! przez 4 godziny usłyszałam ze 30 komplementów nawet takich coby mi do głowy nie przyszło! ma fantazje fakt ale z jakim taktem i sprytem, ech jestem oczarowana! :( na maxa co mnie martwi :(

Gość gość
Najwazniejsze ze ci facet powiedzial ze jestes piekna. Jak to zrobi 100 razy to malo nie odlecisz. Poparz na siebie, czy tak sie zachowuje dorosla kobieta z dziecmi? :o

umów się z D. nie ma innej opcji, to jego chcesz. Naciesz się nim, ale prędzej czy później musisz mu powiedziec o dzieciach, sama zdecyduj kiedy, ale nie zwlekaj zbyt długo.

Gość gość
może być nienormalny, ważne zebyśmy byli szczęśliwi masz dwubiegunówkę . bordeline? Pytanie retoryczne

Gość gość
Jak mu powiesz prawdę i Cię nie zostawi to znaczy, że sobie wymodliłaś go a jak nie zaakceptuje Twoich dzieci to znaczy, że nie był Ciebie wart. Nie wstydź się swoich dzieci...

23:50 tak masz rację, powiem mu na spotkaniu bo niechcę przez tel. nie będę płakała jeśli tak zrobi bo będę wiedziała że nic by z tego i tak nie było bo w końcu musiałby poznać moje dzieci...

fiku no nijak pisałam dziś i z jednym i z drugim... z D.więcej bo P.jest w szpitalu hm może jutro D.przyjedzie, dziś w pracy byłam z dziećmi więc nie poruszałam tematu przyjazdu.