Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można kupić ładne niedrogie staniki w rozmiarze 65E?

Polecane posty

Gość gość

do tej pory nosiłam 70b bo jak na razie nie znalazłam sklepu z rozmiarówką poniżej 70 i z miseczka wieksza niż D :( jednak niedługo jade do wiekszego miasta i chcialabym wtedy dobrze dopasowane kupic :) jakie sklepy polecacie? :)

Gość gość
Atlantic na pewno, Cubus zobacz, w h&m 70b/c one mają ścisłe obwody, esotiq no i te rożne sklepy bielizniarskie bagatelle może, simone perle nie wiem dokładnie. A do jakiego miasta jedziesz?

Gość gość
A tanio to do jakiej kwoty maksymalnie? Z tymi simone perle i bagatelle chyba przesadziłam, tam to ceny od 100 zł w górę :-)

Gość gość
tanie czyli takie do 100 :P nie mam dużo pieniędzy, a chwiałabym kupić chociaż 4 dobre staniki :) jadę do Olsztyna :)

Gość gość
no ewentualnie do 120 :P

Gość gość
A Olsztyna to nie wiem, nie znam :-P jakbyś jechała do Warszawy to bym Ci doradzila :-) ale Esotiq na pewno tam jest, h&m pewnie też, atlantica chyba nie ma bo likwidują zostało pare w Polsce. Ogólnie w sieciówkach patrz raczej takie rozmiary są. Ehh ja też potrzebuje coś koło 65b/c nigdzie prawie nie ma takich obwodów małych... :/

Gość gość
no mało właśnie jest takich rozmiarów 60/65 choć sama znam mnóstwo dziewczyn, kobiet które powinny takie nosić ale ze względu na to że staniki zaczynają się od 70 nie mają wyboru i noszą niedobrane :/ a jak już znajdą z 60/65 to oczywiście miseczka kończy się na D :/ czemu jest tak mały wybór? :(

Gość gość
poszukaj staników firmy GAIA , mają naprawdę duży wybór rozmiarów, ale gdzie takie dostaniesz w Olsztynie to niestety nie wiem

Gość gość
No dokładnie, a 60 to już tylko w internecie. Ja ostatnio przymierzyłam 70A to miseczki za małe, a obwód za luźny i podchodzący na łopatki. Jeszcze do niedawna potrzebowałam 65A, a tego rozmiaru to nigdzie nie było. Tylko w Cubusie, ale mają zawyżoną rozniarówkę i były za duże, a w Kappahlu bez push upu materiałowe takie. Ale 65tki z większą miseczką można znaleźć raczej z tymi mniejszymi gorzej troszke. A no tragedia w tych polskich sklepach :/ i się dziwią, że prawie 90% kobiet nosi zle dobrane staniki...

Gość gość
jak pytam się kobiet jakie noża rozmiary to te mniejszymi to wszystkie 70A/B/C choć według mnie powinny nosić 65 a nawet 60 bo maja bardzo mało pod biustem i im stanik podchodzi pod łopatki, a te z dużymi to każda mówi 80/85D choć też mają mało pod biustem ale nie ma większych miseczek i chodzą w takich a nie innych, a potem nie dziwota, że plecy bolą, że biust opada, że jest niewygodnie :/

Gość gość
chciałabym kupić miękkie i tylko lekko usztywniane bez żadnej gąbki (nienawidzę ich, czuje się sztucznie gdy w staniku jest jakakolwiek gąbka)

Gość Alicja_Ka
Zaglądnij na stronę marki Alles, oni mają super jakościowo i cenowo bieliznę :)

Gość gość
won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa!

Gość Olaa87

zajrzyj na wyspabielizny.pl też mam nietypowy rozmiar a tam znajduje bez problemu, super jakosc :)