Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ideał dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Wiem , że ideały nie istnieją ale opiszcie dziewczyne z jaką chcieli byście się spotykać . Wygląd i charakter

Gość gość
Avatar grabis Ideał dziewczyny ? Opiszcie dość szczegółowo swój ideał dziewczyny wygląd + charakter. 2015-07-11 14:36:30 Usuń Odpowiedz Odpowiedzi: 5 Avatar LeoMessi&Xavi Wierna + Inteligentna + Ładna 2015-07-11 14:49:24 Prześlij 2 0 Komentarze Skomentuj Avatar Draber Ideałem staje się zawsze, którą chłopak wybierze (jego sympatia). Tak to nie istnieje takowy. Nie ma idealnej urody. Mogą być tylko mocne strony, które czynią dziewczynę piękną. Ale ideałem być nie może póki się nie zakocha. Wypiszę to co u dziewczyny lubię. Tą receptę jednak nie należy brać dosłownie bo bardzo różne mi wpadają w oko. Charakter zostawię na koniec mimo, że nie jest na ostatnim miejscu. To co pierwsze widzę u dziewczyny to (w kolejności od najważniejszego do najmniej istotnego): Twarz > Figura > Cera > Włosy > Wzrost (Wszystko inne oceniam później). Twarz - Ma większe znaczenie niż wszystko inne razem wzięte (żadna cudowna figura nie sprawi, że przymknę oko na wygląd twarzy). Najtrudniej jednak dać receptę pięknej twarzy. Podobają mi się przeróżne rysy twarzy. Lubię jak jest bez makijażu bądź jak ma niezauważalny makijaż. Koniecznie nie powinien być ostry. Figura - U niej brzuch jest na pierwszym miejscu. Podoba mi się ten szczupły (dobrze byłoby aby był albo płaski albo z wcięciem w talii <>). Nogi wystarczy aby były proste, zgrabne. Jeśli ma szczupły brzuch to nie praktycznie nie istnieją zbyt pełne uda. Cera - Częściej w oko wpadają mi te opalone (chociażby łagodnie). Czasem tylko blade (rzadko ale nawet mocno może mi się taka dziewczyna spodobać). Niektórym dziewczynom to pasuje. Ogólnie wzór jest następujący: kiedy jest blada absolutnie nie może mieć zaczerwienień na skórze. Wtedy całe piękno mnoży się razy 0. Bezpieczniej być opaloną Reszta cech to już takie dodatkowe plusy (ich brak nie jest żadną ujmą). Np. średni wzrost dziewczyny nie jest żadną przeszkodą. Wysoki wzrost jest dodatkowym plusem do urody ale nie sam w sobie nie czyni jej ładną. Można by dużo jeszcze pisać ale te dalsze cechy są mniej istotne(jak u góry zresztą widać na podstawie przykładu). Charakter - Tak samo jak z twarzą, ciężko jest opisać receptę na dobry charakter. Ogólnie powinna być miła, rozmowna, mieć choć trochę poczucia humoru.

Gość gość
Ale po co skoro wiadomo, że każdy ma inny? Takie tematy z deczka nie mają sensu zarówno w kontekście facetów jak kobiet. Nie ma uniwersalnej osoby dla każdego.