Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzial,ze jestem nudna

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem 6 lat, mamy półrocznego synka a mąż powiedzial, ze jestem nudna :( zawsze mówił, że chcę kochającą żonę z dzieckiem w domu itd. A teraz mu nudno ;( Co mam zrobić.. TYKO POWAZNE ODPOWIEDZI

Gość gość
zastanowic sie czy napewno chcesz byc z kims takim

Gość gość
Tak ni z tego ni z owego powiedział sobie że jesteś nudna? Coś za mało danych podalas żeby ocenić twojego faceta.

Gość gość
Dlatego, ze nie chce ostatnio godzinę siedzieć w wannie i dlatego, ze nie chciałam zostawić nad jeziorem dziecka z nieodpowiedzialnym facetem, który swoja rodzinę zostawił i iść z nim na skuter

Gość gość
Moze brakuje Ci spontanicznosci w dzialaniu, wszystko stalo sie przewidywalne, czytaj - nudne

Gość gość
W jaki sposób mam być spontaniczna?

Zastanów się, czy to jest mężczyzna z którym chcesz spędzić resztę życia. Oczywiście może to pojedynczy przypadek i dotyczy jakieś sytuacji teraz, macie małe dziecko coś się zmieniło. Ale jeżeli mąż cię nie docenia, nie czujecie się szczęśliwi to są tylko dwie opcje albo oboje musicie walczyć o związek, albo się rozstać. Chyba teraz łatwiej niż później.

Gość gość
Ja stworzylam mu dom o jakim marzyl..jest tak jak chcial a mimo wszystko mu nudno. Nie wiem co mam zrobić. Może i jak dziecko kładzie siw spać to ja tez chce od razu i jestem zmęczona ale to dlatego, ze dziecko wstaje okolo 5 rano a ja aktywnie spędzam z nim dzień i wieczorem po prostu padam...

Gość gość
i nie chcesz się z nim ruchać, oto dlaczego tam mówi, wystaw mu cipę i niech sobie dłubie a ty odpoczywaj

Gość gość
Możliwe